- 3D nyomtatás
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Én is hozzászólnék, bár annak idején idítottam egy ilyen topikot és nem volt nagy sikere.
Szóval: Visual C++, Visual Basic.NET, C# (most tanulom) jöhet, illetve beszélgethetünk ezekről, meg egyéb a .NET keretrendszerben felmerülő problémákról. -
Superman
nagyúr
''A Pascal és a Basic viszont szerintem sem az igazi strukturált, sem az objektum orientált programozásra nem alkalmasak.''
Konkrétumok? Bizonyíték? Mondhatom, hogy ez meg az szerintem nem igazán alkalmas erre vagy arra, de akkor támasszam is lá, mert ez így nem zöbb deklarációnál. Beszéljünk konkrétabban a dologról. -
Superman
nagyúr
A pascal, a C++ és a Basic miért nem tetszenek neked? Azért egy kliens -
szerver programozást inkább Delphiben (bocs: Borland Pascalban) vállalnék,
mint PhP -ben. A Delphi - nek nagy a népszerűsége, a levelezőlisták tömve
vannak, rengeteg mindenhez jó, éppúgy ahogyan a Visual Basic. Nem tudom mi
bajod van velük, a legtöbb programozót ilyen ismeretekkel kersik. (Visual
Studio.Net, Delphi, stb.) -
Superman
nagyúr
Én egyszer már megpróbáltam, de nem jött össze. Szívesen benne lennék ilyesmiben, de szerintem - bár nem vagyok ellendrukker - de nem fog sikerülni. Gondoljatok bele: sokkal könnyebb magunkat videokártyaszakértőnek kiadni, mint gy programon dolgozni ezer apró buktatójával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest