Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
pelgrim_v1 #12293 üzenetére
Nem szabályellenes. Legfeljebb elhal, ha kevesen foglalkoznak a témával.
-
leviske
veterán
válasz
minek?:S #12284 üzenetére
Én a helyedben igényelnék egy minta videót és döntenék magam. Az ellenőrzött feladatok tényleg hozzá tudnak adni a tanulási sebességhez.
(#12286) BTminishop: Ha mindenkinek a pattintott kövek felfedezésétől kéne indulnia az életében, soha nem jutnánk előbbre. Szvsz ahhoz, hogy egy nyelvet az ember megtanuljon használni, problémák kellenek. Ha beleütközik olyan problémába, amihez a Java túl implicit, majd akkor utána tud járni explicit nyelvekben is (pl. C).
-
leviske
veterán
2017-es. Szóval adott a Qt VS Tools, amiben beállítottam a saját Qt könyvtáramat. Ennek tudtommal meg kellett volna változtatni a makrók közt a $(QTDIR) jelentését, de nem tette és ugye más módon se tudok (tudtommal) belenyúlni.
Valamit elnézek?
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Lenne egy nagyon amatőr Visual Studio-s kérdésem. Frissen beszálltam egy projektbe, viszont a $(QTDIR)-t a Qt VS add-in nem tudja megváltoztatni. Ezzel nem lenne gond, ha ugyanazt a verziót használnám, de nekem jó eséllyel szükségem lesz 5.10+ verzióra a hozott cím pedig 5.6-ra mutat. Valaki belefutott már ilyesmibe?
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Ütközött már más is gondba azzal, hogy a VS-ba cmake segítségével kellett volna projektet varázsolnia? Ezt szeretném beerőszakolni, de az értelmi képességeimet meghaladja a dolog.
-
leviske
veterán
Volna egy off kérdésem, ha nem túl nagy probléma.
Frey fórumtárssal csacsogtunk az egyik topikban és az egyik felvetődött kérdésemre (mennyire problémás AVX-512-re programozni) azt a választ kaptam, hogy olyan, mint SSE-re. Miután biológusnak készülök, ezzel az információval nem tudtam mit kezdeni és Őt viszont tovább nem szeretném egzecírozni, miután felteszem, hogy konkrét választ nem szeretne adni.
Szóval a kérdésem: Mennyire egyszerű/gyors egy SSE szerű architektúrára fejleszteni. (Mondjuk a HSA-hoz viszonyítva.)
Bocsi az offért, remélem nem nagy gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMeIR kam gar
- 5db os játék csomag
- M2 Macbook pro 14' 512 16gb
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest