Hirdetés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
#80123904 #12065 üzenetére
Igen, pip segítségével.
Teljesen igazad van, magam is ezen az állásponton vagyok. Viszont az oktatási anyag 2.x -es verzióra van, így előtte azon végigmegyek. Már közben próbáltam,hogy az oktatási anyagot 3.x verzióban csinálom, de sok energiát elvisz keresni, hogy miért nem működik, mi változott. Ami oké, csak nem tudok haladni. Jobbnak gondoltam először kicsit homályt szerezni az egészről, majd áttérni a 3-ra úgy,hogy tudom is miről van szó és esetleg hol keressem.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
#80123904 #12053 üzenetére
A php5 csak mittomén miért volt, nem számoltam eddig a verzióit, hiszen nem használtam, amit nem nem használ az ember, nem követi. Legalábbis én nem.
Természetesen egy friss linux után első dolog apt-get update minden istennyilára és úgy indulni, aztán stable-be amit bead majd nekem keretrendszert, az lesz. Nem a netre megy ki, nekem kell, szóval még törés ellen se kell védenem kb, nem mintha a csomagszűrő tűzfalon kívül tudnám, az majd külön fejezet lesz, hogy a frontendet leválasztom az adatbázisról és közéékelek valami ellenőrző XML szerűséget, de egyelőre a leg-leg alapokat értsem meg vele kapcs, szintaxis gyakorlás, szóval ráállítani az agyam arra, hogy bal pedál kupplung, középső fék, jobb gáz, váltó, kormány, bal index, jobb ablaktörlő és ilyenek.
Köszi a tanácsokat, értékelem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Poco F7
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V61 -DDR5 - i5-14400F -RTX 4060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest