- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- ASRock lapok általában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Voy15
tag
Gitnek nézzetek utána, vannak a neten gyorstalpalók, nagyon gyorsan meglehet tanulni az alapokat, de ez mindenképpen kelleni fog nektek a továbbiakban, szóval ezt meg kell tanulni.
Tudjátok használni a githubot, vagy akár a bitbucketet is (mindkettő ingyenes azthiszem).
Ha kiválasztottátok, akkor az eddigi kódokat pusholjátok fel, (arra figyeljetek, hogy private repo-t csináljatok) és találjatok ki valamiféle workflowt. Általában feature branchezni szoktak, azaz külön létrehoztok az alap branchből másolatokat és egy-egy adott branchen csak egy-egy feature-t csináltok meg.
De ha csak hárman vagytok akkor akár azt csinálhatjátok, hogy mindenki létrehoz magának egy-egy branchet, és majd a végén ezeket összemergelitek. Ez hosszútávon nemtudom mennyire tud működni, de már ez is 100x hasznosabb lesz ahhoz képest ahol most vagytok. -
Szerintem itt nem igazán köcsögösködés ment, inkább nagyon mély meglepetés.
2022-ben nem egy, hanem három olyan fejlesztő, akik nem hagy nem használnak, hanem láthatóan még nem is hallottak a gitről (vagy legalább az SVN-ről vagy bármi verziókövető rendszerről), az nagyon meglepő.
(És mégmielőtt: én is nagyon kis cégnél dolgozok, saját kezűleg deployoltam a Jira containert
, és az otthoni hobbyprojektjeim (amikkel aztán tényleg csak én szöszölök) is git repoban vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- LG LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, és az otthoni hobbyprojektjeim (amikkel aztán tényleg csak én szöszölök) is git repoban vannak)