- Mini-ITX
- nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- SONY LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Embere válogatja, kinek mi fekszik. A valszám szerintem is a diszkrétből a legrosszabb, ráadásul annak van egy olyan jó tulajdonsága is, hogy ha nem érted, nem nagyon tudsz gyakorlással fejlődni. Hiába seggeled be a képleteket, ha nem tudod, oda melyiket kell alkalmazni. Van jó kis folytatása, a sztochasztika (sztochasztikus folyamatok). Az tud igazán perverz lenni. Én szerettem, így pl. MSc-n a sztocha is anno elsőre meglett, míg a diff és az analízis tanárok visszahívtak egy ismétlésre, puszta szeretetből.
Villanyon (MSc) kellett a diff/analízis nagyon keményen, pár helyen mostanában az infósoknál is erősen kérik. Az más kérdés, hogy ebből mennyit fogsz használni a munkádban. De ez ismerős mindenkinek.DNReNTi: szerintem a matek mindenhol a véreztetés tárgya, így aztán kevesen szokták szeretni a suli után. Én szerettem a matekot, máig szeretem, de a hátam közepére nem hiányozik. Lehet azon agyalni, hogy ez most a tanár vagy az én felelősségem, de ez nem változtat a dolgon.
-
Szerintem sehol sincs a keményebb diffegyenletekhez, függvényanalízisekhez képest.
ZTE_luky: Ott a Java is. Szerintem jobb választás, mint a Python, de ahogy érzed. Témát nem tudok javasolni, tekintve hogy sokféle program van. Neked kell tudnod, mi az érdekes. Írhatsz telefonokra is (pl. Androidra) programot Javában, van hozzá videó is bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Formula-1
- Ubuntu Linux
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest