Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
asuspc96
üzenetére
Ettől még lehet, hogy valaki követi a topicot (pl. e-mailes értesítést állított be, kedvencek közé rakta, stb.). Egyébként mivel neked kell a segítség, neked kell megtenned legalább az első lépést, tehát venni a fáradságot arra, hogy leírd a kérdésedet (itt, publikusan), és ne pedig elvárd, hogy egy hozzáértő majd külön levélben fogja kérni tőled, hogy hadd segítsen neked. Sosem értettem az ilyen jellegű hozzászólásokat, hogy "aki ért hozzá, írjon rám privátban". Fel sem fogom ennek a kérésnek a nagyképűségét.
Mondjuk az ilyeneknek többnyire nem is sok foganatja van.
Nem beszélve arról, hogy egy fórumnak többek között az az értelme, hogy MEGOSSZUK a tudást, ne pedig privátban beszéljük meg a többeket is potenciálisan érdeklő témákat, amikből tanulni is lehet. Ha pedig privátban szeretnéd kivesézni, akkor ahhoz vagy olyan viszonyban kell lenned az illetővel, hogy ő szívesen segítsen, vagy találkoznod kell egy irgalmas szamaritánussal, vagy pénzt kell felajánlanod, vagy hagynod a francba az egészet (mert például komplett házi feladatot nem fog megoldani neked senki, hacsak nincs meg neki pont). Még lelkes kezdő fórumozóként sok embernek segítettem ilyen módon, aztán rájöttem, hogy egyszerűen nem éri meg, mert az emberek hálátlanok, és egyre többet akarnak.
Kicsit hosszabbra sikerült ez a hsz., mint terveztem, sorry, de kikívánkozott, már annyi programozós topicban láttam hasonlót, hogy valaki elvárja, hogy ráírjanak privátban azért, hogy aztán segíteni tudjanak neki...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple asztali gépek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Anime filmek és sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Lian Li SP750 750W Gold SFX Moduláris Tápegység
- Lian Li SP850 850W Gold SFX Moduláris Tápegység
- ÚJ Lenovo ThinkPad Bluetooth Silent Mouse Bolti ár:11k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Lenovo Yoga Mouse with Laser Presenter Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó 2db Pixel 7
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk az ilyeneknek többnyire nem is sok foganatja van.