- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Jim Tonic #6690 üzenetére
De basszus, ez a fórum nem arra való, hogy mások feladatát megoldjuk, ezzel egy csomó időt megspórolva nekik, viszont egy csomót elcseszve a sajátunkból. De ha gondolod, nézz körül más topicokban, hogy mennyi időt kúrtam már el mások érdekében, összeállítva működőképesre a kódjukat, plusz részletesen elmagyarázva, mit kellene másként csinálni, mi a rossz gyakorlat, és miért - egy virtuális vállveregetésért cserébe, nekik csomó időt megspórolva, az viszont kérdéses maradt, hosszú távon volt-e haszna, vagy az lett volna hasznosabb, ha inkább rávezetem őket a megoldásra; úgy voltam vele, hogy ha ért valamit, tanult belőle az illető, akkor már megérte. De az idők során egyre inkább rájöttem, hogy nem biztos, hogy megéri, ha a saját szabadidőmet beáldozom azért, hogy valaki copy-paste-eljen, aztán elégedetten távozzon. Az sem biztos, hogy tanul belőle az illető. Ennek ellenére itt is időt töltöttem a magyarázattal, hátha átjön neki, hogy mit cseszett el - ebben az esetben sajnos nem ez volt a helyzet, mármint Zedz esetében, mert csak a megsértődés maradt meg neki, meg az, hogy itt valaki "beszólt". Nem volt ez "lebaltázás", az máshogy néz ki. Inkább cinikus volt. Meg egy programozás topicban ne az legyen már a standard, hogy mások házi feladatát oldjuk meg minél igénytelenebb módon ingyé', de legalább működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest