- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Gránit az asztalon: teszten az AMD új platformja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
kingabo #5419 üzenetére
Sziasztok!
Van egy régi céges programunk, amit már nem fejleszt nekünk a cég. Minden jog a miénk, azt kezdünk vele amit akarunk.
Átszeretnénk térni Linuxra, minden munkatárs már "kitanítva" a használatra. Az egyedüli probléma ez a szoftver. Windowsra, Delphiben lett megírva.
A cég már nem létezik aki írta nekünk a programot és nem is tudjuk elérni őket, hogy információt kérjünk tőlük. Mivel én vagyok a cégem IT-se ezért a vezetőség hozzám fordult tanácsért. Azt kérdezték, hogy lehetséges-e ennek a programnak a futtatása Linuxon. Vagy 1. Újra kell írni, 2. Át lehet portolni a mostanit.
Viszont én nem értek ehhez, így a ti tanácsotokra lenne szükségem. Megnyitva a programot egy fájlszerkesztőben összevisszaságot látok, meg hogy Delphiben készült. Valahogy vissza lehet fejteni, hogy belenézhessünk a kódba? Mint írtam minden jog a miénk a programmal kapcsolatban, a cég megszűnésekor átruházták ránk.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gránit az asztalon: teszten az AMD új platformja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robogó, kismotor
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest