-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
!wannabe #3440 üzenetére
Igazad van programozáshoz elég ennyi, de jó programozónak nem elég ennyi.
Erről egy aranyos történetem van előre leszögezem, hogy nem vagyok atomfizikusok, de tanultam és érdekelt a téma jó is voltam(mára már felejtek..).
Olyan 6éve összetalálkoztam egy hajléktalannal és elkezdünk beszélgetni, sok témát érintettünk és akkor elkezdünk beszélni fizikáról, kutatókról stb.. és akkor döbbentem rá, hogy egy hihetetlen értelmes és okos emberrel állok szembe (akkor hogy került erre a szintre?, akkor nem mertem megkérdezni..), ami témákat én ismertem mind tudta, mondott dolgokat, aminek utána nézve igazat kellett, hogy adjak.Talán tanulság, atomfizikához tényleg több kellhet, viszont még egy megtudok írni "hello word" programozóra is mindig szükség lesz, és mindig lesz munkája.
-
DarkByte
addikt
válasz
!wannabe #3440 üzenetére
Valószínűleg tényleg nincsenek egy szinten, mármint a programozás és amiket felsoroltam. Viszont ha valakinek nagyon nem áll rá az agya arra a gondolkodásra amit ez a terület megkövetel, akkor annak maximum papírja lesz ha elég kitartó, de valójában se nem szereti, se nem érti. (ismerek ilyen embert)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Renault, Dacia topik
- BMW topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Windows 11
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest