Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
A kitiltásnak igen. A végleges kitiltásnak sztem. nem. Már csak azért sem, mert(ahogy már 1-szer írtam) a végleges kitiltást véglegesen megszüntetném. Tiltsanak ki vkit. 1 hétre, 1 hónapra, de véglegesen(főleg csak 1 topic-ból) nem. Úgyhogy ezt már csak ezért sem tartom jogosnak. A moderátornak sztem. az a dolga, hogy a trágár dolgokat kigyomlálja. És nem az, hogy egyes topicokból véglegesen kitiltson vkit. De biztos csak kissebségi komplexus-om van. Na meg az a gondom, hogy "nem vették fel valahova programozónak,". Holott az igazság az, hogy sosem jelentkeztem programozónak sehova... Csak az a helyzet, hogy a szövegelés hatalom nélkül semmit nem ér... Hatalma pedig a noname moderátoroknak van...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest