Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel találgatós topik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Lehet, hogy igazad van. De akkor ezt kell mondani(írni). De itt olyanokat írtak, hogy:
"Remélem magadtól is rajossz, hogy van olyan korrekt működés, ami ilyen kimenetelhez vezet."
"Kurvára nem az ő hibája, előrendelésről hallottál már?"...
"Biztos egy bunkerben élsz."
"Nem akar ez megérteni semmit, trollkodni jött."Szóval engem fikáztak ahelyett, hogy azt mondták(írták) volna, amit te.
Sztem. az, ha egy "webprogramozó" rendszer szinten lehetetlenné teszi azt, hogy a user-nek lehetősége legyen közölni a leendő vásárlóval azt, hogy az áru raktáron van-e, vagy várhatóan x-y nap/hét múlva érkezik, vagy hogy nem rendelhető, ez egyértelműen a webprogramozó hibája. Az, ha az admin rosszul/tévesen adja meg az adatokat, vagy egyéb dolog miatt jelennek meg tévesen az adatok, az természetesen nem a programozó hibája. Bár hozzá kell tennem, hogy amit én a programozó hibájának mondok, az (sajnos) nem szabály/törvény sértő. De erre nem annak kellene a válasznak lenni, hogy engem fikáznak, hanem annak, hogy be kellene ismerniük azt a folyamatot, amit te írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Beköszöntött az űrinternet kora
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 8GB - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest