- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
stellaz #17239 üzenetére
Az elfogadott normak egy reszhalmazat rengeteg zseni se tartja be, es van amit nem polgarpukkasztasbol, hanem mert nyilegyenesen latjak az utat a tarsadalom nagy resze altal is kovetheto ut helyett a sajat kepessegeiknek megfeleloen.
A sport nelkuliseg nem egyenlo felnottkent nulla izom (ld. nok onvedelmenel jellemzo a labhasznalat, mert az kulon edzes nelkul is izmos; illetve forditva, 2 honap agynyugalom alatt is leepulhet egy izmos vegtag sok centivel kisebb keruletre, visszahozni nyilvan kicsivel tobb, de erteleszeruen nem kizart. Az azert eros csusztatas, hogy aki nem sportolt gyerekkent, az a sportnelkuli mindennapi elet izommunkajat se fogja tudni elvegezni mint a gerinc megtartasa...
Ettol fuggetlenul kicsit felrement: en azt akartam csak mondani, hogy a kepernyo nagymerteku hasznalata nem egyenlo a fuggoseggel. Lehet egy jatektol vagy netes kozossegtol fuggeni, de nem maga a kepernyo a bunos.
Nyilvan mint hozzaszolas csak velemeny, ertsetek hozza hogy szvsz. Es nem a partvonalrol kiabalok, nekem ketto erettsegi koru csimotam van. -
Ispy
nagyúr
válasz
stellaz #17239 üzenetére
Így van, pont ezt akartam írni, a gyerekkor az, amikor izomzatot kell növeszteni, azt már később nagyon nehéz lesz, márpedig az ülő munka egyenes út a sérvhez, meg hátproblémákhoz, amiknek az esélyét a megfelelő izomzattal csökkenteni lehet. Nálunk az a szabály, ha nincs edzésre járás, akkor nincs telefon, meg laptop, meg PC, járnak is szorgalmasan.
Aztán majd ráérnek később tönkre tenni a testüket....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egérpad topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- DELL Universal Dock UD22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest