Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz coco2 #16418 üzenetére

Nem azt szerettem volna ha megoldjátok helyettem csak iránymutatásra lett volna szükség, kovisoft* köszönöm végig nézem újra amint gép elé érek. :R Neked meg köszönöm a könyv ajánlást már ezzel is jóval beljebb vagyok mint azzal a pár sajt fecnivel amit bent kaptunk.

*igen eredetileg csak azt vizsgálja, hogy a di elérte-e az ertek1+4-et ha igen akkor vége a futásnak lényegében. Elvileg duplázhatok minden címkét még nem jár érte dádá szvsz azt kell csak akkor megoldjam, hogy mielőtt a vizsg-be lépnél töröljem az al-t és kérjek be újra karaktert.

Fire/SOUL/CD Nem megírni kell de köszi :DDD :R csak pár ötlet kellett, hogy mivel mit mert ráérezni erre a retekre igen nehezen megy mert végtelenül zavaró a puritánsága. Valahogy beleszoktunk mi a jóba az Intellisense és társaival... assembly csak ahhoz kell, hogy zh-ra értelmesen tudjak előre készülni és ne 25.-én lóhalálában akarjak valamit felszedni a 27.-i zh-ra. Ez egy Java esetében járható mert látom a beépített libraryket valamit csak összehazudik az ember a C# közelség miatt de 5 héttel ezelőtt láttam életemben először assemblyt. :B

Ha már itt tartunk DOS Box + említettek teljesen kiválthatják a virtuális XP-t? :D
    Van a témához valami nagyon potato kezdő tutorial? Olyasmin mint mondjuk a w3 schools szokott lenni?

Új hozzászólás Aktív témák