Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
martonx #15466 üzenetére
Hat ugy kezdted a hozzaszolasod, hogy oskovulet. Nem igy van. Regota letezik, de a fejlodese kimondottan dinamikus. Teny, hogy nem volt ez mindig igy. De peldaul en is nagyon meglepodtem, amikor 5 eve eloszor javaztam, olyan 8 ev kihagyas utan. Mert nekem is hasonlo emlekeim voltak, mint amiket itt felhozol. Aztan amikor ujra javaznom kellett, ott jott a nagy meglepi, hogy ez bizony sok szempontbol kifejezetten jo es elvezetes lett a korabbi java developer elmenyhez kepest. En a c#-pal nem mernem osszehasonlitani, de a tobbi emlitett nyelvvel sem. Szimplan mert azokkal nincsen semmifele on-hands tapasztalatom az elmult 5 evbol. Oke, Js-ben meg volt aktiv programozoi elmenyem, ezerszer kellemetlenebb elmeny js-ben programozni, mint Javaban. Legalabbis nekem. A Java elmenyhez sokat hozzaad szerintem amugy az IntelliJ is. Teljesen osszehasonlithatatlan a regi Eclipse szivassal(, lehet persze, hogy az se olyan mar mint reg).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest