- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
cattus #15334 üzenetére
Csak meglett a hiba. <React.Fragment> -eket hasznaltam <div> helyett. Persze a stacktracebol hamarabb jutottam volna el a Holdra, mint ehhez a hibahoz. A webpackos bundle elegge keresztbe tesz a hibakeresenek.
Erdetileg <> </> befoglalast akartam, de mar a tutorial elejen rajottem hogy hogy vagy a telepitett babel vagy a reac library nem erti, de a hosszabb Fragment szintaxis meg jo volt, viszont miutan at lett varialva a dependency ezek szerint mar a Fragmentet se ertette. Pedig nem olyan regi verziokkal dolgozik a tutorial.
A video keszitoje divet hasznalt hatarolonak de nem akartam a bad practice-nel maradni, ezert eleve fragmenttel kezdtem, csak arra nem szamitottam, hogy a fragment es annak a rovid verzioja ennyire friss fejlesztes.
Tok jo hogy ket napig kerestem a hibat.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
cattus #15334 üzenetére
Masodjara azzal csinaltam, de az se fogadta el a kodomat, pedig nem egy bonyolult app az egesz, egy js fajl es korabban stabilan mukodott. Most meg olyan mintha az egesz kod kinai lenne neki. Epp azon gondolkodtam, hogy a babel valami olyan eszkoz ami egy olyan problemara ad valaszt aminek leteznie se kellene. Pl. ES6-ot mar minden normalis bongeszo tamogatja, szoval ahhoz mar nem kellene babel. A reactot meg csinaljak meg ugy, hogy ne kelljen egy ilyen koztes "fordito" a vegleges forraskodhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Haditechnika, harcászat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest