Hirdetés
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Köszi erre rálesek akkor
Igen az zavar be, hogy amikor említette, hogy google-el jelentkezek be, akkor rendszerint a kliens átirányít a google bejelentkező felületére, és az vissza az én weboldalamra
Mondjuk ha jól rakom össze a dolgokat, amit mondtál és Silεncε mondott, akkor kliensen bejelentkezek pl a google-el, és ott csak egy Authorization tokent kapok, amit átdobok a serverre, az meg kér úgyszint a google-en keresztül egy acces tokent és refresh tokent az Authorization token segítségével
De am hallottam olyanról is, hogy amíg aktív a felhasználó x ideig, addig nem jelentkezteti ki, ezt hogy valósíthatják meg? Nem mintha ilyen célom lenne, csak itt valami olyasmire gondolok, hogy a tokeneket minden kérésnél cserélik, hogy mindig a legfrissebb legyen
Silεncε: Igazából szerintem segített, valami hasonlóra gondoltam én is, csak megerősítés kellett
majd a megkapott authorizatiob tokent kliens oldalon cserelem AT meg RT-re és ezeket kuldom el a szervernek
Tehát a kliensen kéred az acces és refresh tokent is ? De akkor a szerver, honnan fogja tudni, hogy valid e pl?És még1 kérdés, a Refresh Tokent hol célszerű tárolni, sok verziót ovlastam, nekem eddig a legszimpatikusann a server oldalon DB-ben való tárolás
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest