- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Köszönöm a helyesírási javítást , nagyon belemerültem hirtelenjében a gyorsbillentyűk és a programsorok világába
nem utolsó sorban a kérdésemre a választ
Nézd , mielőtt választottam volna alaposan utánajártam az összefoglalóban megemlített összes nyelvnek ezen kívül google az egyik legjobb barátom és mint kiderült rajtam kívül már sokan feltették az alábbi kérdést : Mivel kezdjem a programozást ? Mindkettő oldalról olvastam hideget - meleget. Az egyik oldal lehúzta és szidta a másikat miszerint a Pascal elavult és időpocsékolás - létező legrosszabb tanács stb... és így tovább. Ma beszéltem egy jó ismerősömmel aki már 20 éve van szakmában és ő azt javasolta hogy Pascallal kezdjek ( igaz ő kapásból a Lazarust mutatta) gyorsan és könnyedén elsajátíthatom az alapokat. A későbbiekben pedig annak állok neki aminek akarok csak az alap tudást hangsúlyozta feltétlenül legyen meg.
Összességében baromi tanácstalan vagyok , sok időt még nem raktam bele a Pascalba mert kb 2 órát ha rászántam az első fejezetre úgy hogy fejben már a write/writln stb... +gyorsbillek megvannak.
Mit mondhatnék azért az első fejezet nem erőltetett meg annyiraNehezebbre számítottam.
Te mit javasolnál vagy mi erről a véleményed ?Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat +(#11148) Nagytoll
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest