- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
Sziasztok! Kérlek segítsetek!
Gépem: Gigabyte 965P-DS3 lap F14D biossal+Core2DuoE8300+2*1 giga SuperTalent T800 ram
Problémám: Ez idáig semmi gondom nem volt a húzással...ment szépen.... DE ma véletlen észrevettem hogy csak 1600-2000 Mhz körül megy a gép.....a szépen belőtt 3400 helyett...
De a legrosszabb a dologban hogy abiosban minden beállítás úgy van ahogy én belőttem és mivel hosszú hónapok óta megy a gép....de viszont amikor elindul az oprendszer ( Vista 64bit) és működik a masina akkor BIOS beállítások szerinti és az amúgy is elvárható FSB-k nem mennek.... BUS speed 266....holott biosba 450-en kéne menni...rated fsb pedig 1066 holott ennek is jóval magasabbnak kéne lennie...
Vajon mim halt meg? A poén hogy semmi gondod nem észleltem csak egy teszt futtatása után gondoltam hogy az eredmény feltűnően alacsony a gép teljesítményéhez képest...és ez után nézem cpu-z és látom hogy nem pörög a proci....
Ötlet???
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest