- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
XenHai
senior tag
válasz
essexboy #824 üzenetére
Üdv lenne 1 kis probléma a gépemmel lehet hogy proci de ki tudja.
A lényeg 1 core 2 D E6420 procim van idáig minden jó volt vele de az utóbbi időben radikálisan vissza esett az FPS-em bizonyos játékoknál.A lényeg hogy 1 cpuz vel megnéztem a procit ezeknél a prociknál van 1 szabályzás hogy 6 szorzóval mennyen a proci 8 helyett és így spóroljon az ember a bibi csak az volt hogy nem kapcsolja rá valamiért azt a +2 szorzót hiába van 100% terhelésen a proci ..De a reggel bekapcsoláskor 1 overloking faild felirat fogadott.BIOST reseteltem elemet ki vettem áramtalanítottam ,a hiba üzi eltünt de be indulás után amikor a wint tölti de volt amikor a biosban is egyszerűen ki kapcsol a gép.... ?Lehet hogy a proci ki nyifant vagy vagy valami mást adta be a kulcsot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest