Új hozzászólás Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Nyah, itt vagyok
Szóval memtest szerint nem hibázik? Érdekes... ajánlanék egy ''fura'' hibajavítási módot, ami párszor már bejött, ha minden igaz, nem csak nekem
Szedd szét a géped. De totál. Egészen alkatrészekre. Izé, úgy értem, hogy táp maradjon egyben, de mindent ki a házból. Aztán vissza. Tehát szétszeded, összerakod a géped. Tudom, szívatásnak hangzik, de volt, hogy ez oldotta meg a gondot. Ha esetleg sierül Murphy-t elkapni, a nevemben is adj neki két pofont.
A nagy kérdés: tudod-e valamilyen tevékeynséghez kötni a hiba előfordulását? Amikor elindítasz egy progit, beteszel egy cd-t, vagymittomén. Esetleg procit is teszteld le, ha még nem tetted meg. (legfeljebb nyugodtabban alszol majd, hogy a procinak sincs semmi baja) Ajánlat: Bővebben: link
Tudom, hogy ez megint egy tök általános válasz, de sötétben tapi a távsegíccség
Hmm...tápod milyen is van?
Egyébként a próbált írók másik gépben/gépekben mentek rendesen? IDE kábeled tuti jó? Cseréld ki, hátha segít valamit.
Renccernaplóba milyen bejegyzések vannak? App/system?
A sört vagy a bort szereted jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest