- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- OLED monitor topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
Na összefoglalom

Előre szólok hogy ez a második tabletem szóval nem sok viszonyítási alapom van.
Külső.
A hátlapja műanyag de jó minőségű. Sajnos kicsit gyűjti az újjlenyomatot. Fényképezésnél vigyázni kell hogy ne lógjon bele a kezed a kamerába.
Tű éles, elég fényes Full HD kijelző. Szép színek, Látszik az IPS panel minősége. A keret nem vastag pont annyi hogy kényelmesen meg lehessen fogni a gépet.
Nekem is úgy tűnik mintha kicsit xperia másolat lenne a külsejeBelső:
Az intel 3745 proci elég erős. 4*1,3 GHZ + 500 MHZ turbo boost. Vígan viszi a rá optimalizált játékokat. A gpu ról sajnos nem találtam bővebb leírást Intel HD Graphics (Bay Trail, 311 - 778 MHz) . Itt a fórumon ennyit találtam: Az Adreno 330 alá, a Mali-T642MP4/Adreno 405 fölé. Az Adreno 320-nál erősebb.forrás forrás
RAM: 2Gb ROM: 16 Gb, Sd kártyával bővíthető.
A ram elegendő ahhoz hogy chrome-ban 5-10 bonyolultabb lapot tud kezelni.
Akkumlátor elég gyenge. 4290mAh. Azt írják róla hogy 7 órát bír.
Multimédia.
A két előlapi hangszóró Dolby Digital szoftverrel kicsit erősebb baszust is le tud adni, persze messze áll egy rendes hangfaltól de filmezéshez jó.
Kijelzőről fönt írtam.
A hátlapi kamera 8mp(természetesen auto fokuszos) az előlapi 2mp
Pár kép:
saját1 2Vannak rajta előre telepített appok. Ezeket nagy részét nem használom.Ezért nem tudok róla írni.
Doboz tartalma:
-1,5A töltő ami kevés ahoz hogy használat közben ne merüljön. Még az android is kiírta hogy nem elegendő a töltőáram erőssége.
- USB kábel
- Leírás
- Egy kis műanyag állványTöbb típus létezik belőle
Lenovo TAB S8-50F WiFi
Lenovo TAB S8-50L WiFi+LTE (Csak mobilnetre)
Lenovo TAB S8-50LC WiFi+LTE (Telefonálásra is)
És az előzőekben írt kicsit furcsa launcher
Én az apex-et használom
Szerintem teljesen jó kis gép. Ajánlom mindenkinek. Akinek nem kell simkártya foglalat bele az már 60K ért megkapja.

Egy videó:
[link]Képek forrása:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- GIGABYTE RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.01.14. -ig - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest