- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandeminek
tag
Sziasztok!
Május végén szeretnék egy új gépet összerakni elsődlegesen munkára. Webes szoftvereket fejlesztek (több böngészőben sok-sok lap, vpn, fejlesztői környezet, stb.). Másodsorban a kevés kis szabadidőmben azért szeretnék játszani vele, nem kell nagy dolgokra gondolni (pl. Terraria, Minecraft, Don't Starve, ritkábban World of Tanks). A gépet hosszabb időre tervezem, pár évig nem szeretnék újból rákölteni.
Monitor jelenleg egy Samsung SyncMaster SA300, úgy gondolom ezt nem kell most cserélnem.
Irányárnak úgy 200k-ra gondoltam. Rugalmas a határ, "csak" a spúrságom miatt nem akarok felesleges költségeket
Egy ideje olvasgatom a témát, így ez van most tervben:i5 4570
B85M Pro4
8GB ram
120GB 840 EVO SSD
WD 1TB Red
XFX 550W
Fractal Design házHa nem ez a ház, akkor N200 lenne, de ez a Fractal jobban tetszene. Ami biztos, hogy nem akarok egy nagy ATX-es házat, kisebb kompaktabb jobb lenne.
Ram-ból, csak az a biztos, hogy 8GB kellene. Azon túl semmi konkrét, maximum, hogy menjen a lapkák színéhez
A videókártyáról nincsen ötletem. Egy R9 270X-re gondoltam, mivel még szerintem ezt sem használnám ki. Olcsóbb kategóriában milyen vga lenne használhatóbb?Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- BMW topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- MacBook Pro 13
- Samsung 98 QLED 4K Smart TV QE98QN90AATXXH 2028.10.27-ig Magyar garanciával eladó
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest