Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HuMarc

    addikt

    Nos ezzel több gondom is van.
    1) Ennek lesz egy év szupportja, aztán a Tegra 5-tel megy a süllyesztőbe.
    2) Mivel az Android-ot bármire rá lehet tenni, ezért semmire sem optimalizálják, így nem lehet rá normálisan fejleszteni.
    3) Tegra 4. Most komolyan! Ilyen hardvert felesleges gyártani! Erre tökéletes példa a PSP, ami a maga 333 MHz-s ARMv6-os processzorával olyan játékokat visz el, amiről Tegra alatt Androidon álmodni sem lehet...
    4) A kézi konzolok azért állnak bukásra, mert amellett, hogy játszani lehet velük, nem képesek másra. A PS Vita GSM-modullal és Dual Boot-tal (Android mindenre és a játékoknak a saját rendszer) ennél sokkal jobb választás lenne, ugyanis ez nem ötvözte az okostelefonok és a kézi konzolok előnyeit, hanem leginkább a leghátrányosabb tulajdonságaikat ötvözte. Nézzük csak:
    Okostelefon: Legyen benne GSM-modul. Hozzá lehessen rakni a füledhez. Na ez a kettő alapból nincs meg benne így úgy mint okostelefon megbukott.
    Kézikonzol: Kézikonzolnak elmenne, de NEM Android-dal! Erre nem lehet normálisan fejleszteni, valószínűleg semelyik nagyobb játékgyártó cég nem ad majd rá ki komoly játékokat és így el fognak bukni.
    Végszó: Ennek szerintem nem lesz piaca, ha csak nem nagyon olcsón adják...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák