- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Micro Four Thirds
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Segítséget szeretnék nyújtani azoknak, akiknek fejhallgatójuk, fülhallgatójuk elromlott, nem találnak megfelelő audiokábelt, vagy egyedit szeretnének. Más problémákat is lehet, hogy meg tudok oldani, bármivel lehet keresni.
Elérhetőség
Kulturált formában, privátban lehet megkeresni. A privátok átfutási ideje általában <16 óra. Ha nem kapsz választ ennyi idő alatt, és az adatlapomon látszik, hogy be voltam jelentkezve, írj ismét nyugodtan.Átvétel
Személyes találkozó feltétele a telefonszám csere.
A Ferenciek tere - Örs vezér tér / Kőbánya-Kispest útvonalakon lehetséges ebédidő tájékán előre megbeszélt helyen és időben (13:15-14:10) személyes átvétel, ezen kívül előre egyeztetve délutánonként a 17. kerületben, egyébként szintén előre egyeztetve postán. Nem várok senkire, aki nem ad telefonszámot, vagy nem veszi fel.Bevizsgálás
A bevizsgálást magam végzem és teljesen ingyen. Az anyagköltségről és a várható változásokról privátban tájékoztatok mindenkit ha az eltér az eredetileg megbeszéltektől, majd rábólintás után készül el a termék.
Javíthatatlan termékek is vannak sajnos. Ezeket nem feltétlenül tudom kapott állapotban visszaadni, ugyanis a hibafeltárás nem mindig reverzibilis folyamat. Ezt mindenki vegye figyelembe. A félig-meddig működő termékből lehet működésképtelen (persze ez a ritkábbik eset és általában már előre jelzem).Határidő
A hibás készülékeket szabadidőm függvényében javítom, az 1 naphoz igyekszem tartani magam általában.Munkadíj
Konkrétan nem szabnék meg munkadíjat, mivel alapvetően nem boltnak szánom.
Az anyagköltséget a vevő állja, azon felül mindenki úgy fizet, ahogy szeretne/tud.Garancia
Az általam elkövetett hibákra van, ha az én saram a hiba, akkor én állom az újbóli javítás költségét. A kábelszakadás nálam sem garanciális probléma.
Azt, hogy mi garanciális és mi nem, azt én döntöm el, tehát valamennyi bizalom szükséges ez esetben.Referencia
Nem linkelgetnék referenciát, aki akarja, megtalálja a piros pontjaimat és az eddigi üzleteimet. Korrektségemre azt hiszem eddig nem volt panasz, célom, hogy ezt továbbra is megőrizzem. Ha valaki nem bízik bennem, akkor mindkettőnknek egyszerűbb, ha nem is keres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Synology NAS
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest