Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
Archttila
üzenetére
Eszembe se jutna felakasztani téged.
Részemről egy tanács volt, mindenki azt csinál az eszközeivel, amit akar.
Nekem van ismerősöm, aki a működő Pioneer plazmájába csatlakoztatta a karácsonyra kapott Sony BD lejátszóját. Azóta az irodájában van a készülék, mert csak az analóg bemenetek működnek rajta.
Másik ismerősnek több km-re tőle villámlás után adta meg magát a hdmi kimenet a műholdvevőjén.
Esetemben pár száz méterre volt villám tőlem, minden készülékem kikapcsolt állapotban volt, az avr és a médialejátszó hdmi része bánta az esetet.
E példákkal csak azt szerettem volna kihangsúlyozni, hogy a hdmi -s rész elég érzékeny, tudom, hogy a villámcsapás és ki-be csatlakoztatás kék különböző eset.
De szerintem egyébként sincs értelme bekapcsolt állapotban csatlakoztatni, mint az analóg összekötéseknél. Itt kommunikálnak egymással az eszközök, így késik a kapcsolat az analóg kapcsolathoz képest. Jó csatlakozás esetén és jó eszközök esetén létre jön a kapcsolat, ha valami nem jó, akkor nem jön létre. Egy ki-be kapcsolással gyakorlatilag ugyanaz érhető el, mert a készülékek ismét megpróbálják a kapcsolatot felvenni egymással, mintha kihúzom az egyik készülékből a kábelt, majd visszacsatlakoztatom. Én a ki-be kapcsolást biztonságosabbnak tartom, mint a csatlakoztatást működő készülékbe.
Korábbi készülékek esetében emlékszem, hogy felhívták a figyelmet a használatiban a kikapcsolt készülékhez való csatlakoztatásra. Most ez is így van-e nem tudom, bár a használati útmutatók sem a régiek már.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FRAME SHERIF (QE65LS01DAUXXN) 165CM 4K Q-LED PRÉMIUM SMART ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85Q950TST) 215 CM 8K Q-LED CSÚCS TV! AKCIÓ%
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest