Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
Archttila
üzenetére
Eszembe se jutna felakasztani téged.
Részemről egy tanács volt, mindenki azt csinál az eszközeivel, amit akar.
Nekem van ismerősöm, aki a működő Pioneer plazmájába csatlakoztatta a karácsonyra kapott Sony BD lejátszóját. Azóta az irodájában van a készülék, mert csak az analóg bemenetek működnek rajta.
Másik ismerősnek több km-re tőle villámlás után adta meg magát a hdmi kimenet a műholdvevőjén.
Esetemben pár száz méterre volt villám tőlem, minden készülékem kikapcsolt állapotban volt, az avr és a médialejátszó hdmi része bánta az esetet.
E példákkal csak azt szerettem volna kihangsúlyozni, hogy a hdmi -s rész elég érzékeny, tudom, hogy a villámcsapás és ki-be csatlakoztatás kék különböző eset.
De szerintem egyébként sincs értelme bekapcsolt állapotban csatlakoztatni, mint az analóg összekötéseknél. Itt kommunikálnak egymással az eszközök, így késik a kapcsolat az analóg kapcsolathoz képest. Jó csatlakozás esetén és jó eszközök esetén létre jön a kapcsolat, ha valami nem jó, akkor nem jön létre. Egy ki-be kapcsolással gyakorlatilag ugyanaz érhető el, mert a készülékek ismét megpróbálják a kapcsolatot felvenni egymással, mintha kihúzom az egyik készülékből a kábelt, majd visszacsatlakoztatom. Én a ki-be kapcsolást biztonságosabbnak tartom, mint a csatlakoztatást működő készülékbe.
Korábbi készülékek esetében emlékszem, hogy felhívták a figyelmet a használatiban a kikapcsolt készülékhez való csatlakoztatásra. Most ez is így van-e nem tudom, bár a használati útmutatók sem a régiek már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tesla topik
- sziku69: Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest