Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Így már világos
ebben viszont nem vagyok biztos, hogy értem:
de még utóbbinál is csak a 16-os cube adott igazán jó eredményt, a 8-as még nem
A fixed grid method-ra gondolsz? 9^3, 17^3 és 21^3
Ha igen akkor tudom miről van szó, viszont ha nem, akkor gőzöm nincs mire gondolsz
(sorry az értetlenségért, de ezidáig nem volt dolgom ezzel a mérési metódussal) 
Szóval én azon a véleményen vagyok, hogy vagy martix (ha megelégszel vele, és/vagy nem akarsz/tudsz rá több időt szánni), vagy 16^3 cube. (Ezzel az egésszel csak az a baj, hogy HDR-ben nem tudsz annyit mérni, mert nem elég stabil hozzá a panel.)
Ha jól rémlik akkor HDR-ben nem is engedett mást választani, csak a Matrix-ot.
Esetleg ha van kedved leírhatnád Lightning-al kapcsolatban is a tapasztalataidat, illetve arról is szívesen olvasnék, hogy miért ajánlod helyette inkább a Matrix-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(sorry az értetlenségért, de ezidáig nem volt dolgom ezzel a mérési metódussal)