Hirdetés
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Így már világos
ebben viszont nem vagyok biztos, hogy értem:
de még utóbbinál is csak a 16-os cube adott igazán jó eredményt, a 8-as még nem
A fixed grid method-ra gondolsz? 9^3, 17^3 és 21^3
Ha igen akkor tudom miről van szó, viszont ha nem, akkor gőzöm nincs mire gondolsz
(sorry az értetlenségért, de ezidáig nem volt dolgom ezzel a mérési metódussal) 
Szóval én azon a véleményen vagyok, hogy vagy martix (ha megelégszel vele, és/vagy nem akarsz/tudsz rá több időt szánni), vagy 16^3 cube. (Ezzel az egésszel csak az a baj, hogy HDR-ben nem tudsz annyit mérni, mert nem elég stabil hozzá a panel.)
Ha jól rémlik akkor HDR-ben nem is engedett mást választani, csak a Matrix-ot.
Esetleg ha van kedved leírhatnád Lightning-al kapcsolatban is a tapasztalataidat, illetve arról is szívesen olvasnék, hogy miért ajánlod helyette inkább a Matrix-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(sorry az értetlenségért, de ezidáig nem volt dolgom ezzel a mérési metódussal)