Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Hobby elektronika
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
Archttila
üzenetére
Ő A9-est írt, a linken A8-as van.
Decemberben én is állítottam be két A9-est, egy 55" és egy 65"-ost. Tényleg meglepően jó képük van a dobozból kivéve, igaz nem álltam neki tesztképekkel nézegetni.
Egyébként sem értem, ami most a másik topikban folyik. Ez a sávosodás tudott volt a korábbi modelleknél is. Tudta azt is mindenki, hogy ez idővel javul. Nem egy példa volt, hogy korábbi modelleknél is neki álltak a kicsomagolt tévén tesztképeket nézegetni, s mikor ilyet láttak, majdnem vissza küldték. Pár nap múlva pedig semmi nem látszott a sávokból, vagy csak nagyon halványan.
Nem beszélve arról, hogy egy friss panel a gyári értékeken simán vágja a feketét.Talán 54-es Fényerő értéken már nem vágja. Így az egy százalék simán bukik, azt nem is lehet látni. Ha egy pár napos panelt néznek, akkor még ez a rossz 5% is sötétebbnek számít, így majd ha már beáll a panel, az is egy világosabb értéknek felel meg, így nem annyira feltűnő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest