Hirdetés
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ebben az a vicces, hogy ezt nem is annyira a gyártóknak kéne, mert ők elvben csak beépítik a Dolby chip-et a hardware-be és/vagy a binaryblob/SDK/akármit a software-be (nem tudom pontosan hogy license-eli és szállítja a Dolby a szoft verziót pl. a Sony-nak, de az LG pl. chip-el), előtte/utána pedig csak egy-egy standard-hez igazodnak (H265-öt dekódolnak a lejátszók, vagy arra map-elnek gamutot a kijelzők, amit a chip-nek megadtak, ami utóbbi esetben lényegében csak white balance és gamma)... és mégis sikerül elrontani (mindkét oldalon)...
Persze szerintem is túl van bonyolítva az egész. De valahol érthető, hogy miért (visszafelé kompatibilitás az SDR-al, stb).
Amúgy OLED-re miért érdekel titeket a FEL?
>=1000 nit és 10 bit a kijelzőpanel. Hova fontos a 12 bit?
(Jó, tudom, hogy van ditherelés, de banding is... Az a 10bit is alig 10 bit ditherrel együtt., mire rámennek a képre a kijelzőkorrekciók.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest