Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
PROHARDVER! témák
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
Azt valaki meg tudná mondani, mi az előnye a 4:3-as 8-asnak a 16:9(10)-es 7-eshez képest?
A más arány miatt úgy sejtem, hogy a szélessége kb. egyforma lehet, csak magasabb a 8-as. (Fektetve értve.) A filmek így kb. ugyanakkorában jelennek meg, csak a 8-ason alul-felül fekete sáv. A játékok - gondolom - szintén a 16:9(10)-es tabra vannak optimalizálva, ott sem lehet előny a kis plusz magasság. Így marad a menü, meg a böngészés, ahol ki van használva a plusz terület.
Javítsatok nyugodtan, ha rosszul gondolom!
(Tudom, nézzem meg, de műtét utáni szobafogságon vagyok, még pár hétig nem jutok el boltba.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest