Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
Additional codec, de nem system codec, vagyis továbbra sem telepít a Windows rendszerébe, hanem csak a PotPlayer saját könyvtárába, 4 db fájlt.
Ha elvégzek egy-egy próbatelepítést, majd összehasonlítom a két könyvtár tartalmát, mindössze ennyi a különbség:
c:\Programok\PotPlayer\Module\FFmpeg\FFmpeg.dll
c:\Programok\PotPlayer\Module\FFmpeg\FFmpegMininum.dll
c:\Programok\PotPlayer\Module\OpenCodec\OpenCodecUnity.dll
c:\Programok\PotPlayer\Module\Libav\Libav.dllGondolom, alapvetően ezek nélkül is használható a program (különben nem lenne opcionális), de ártani sem árt az a négy kis fájl, elfér. Bizonyára licenckorlátozás miatt kellett úgy megoldani, hogy program készítője nem integrálhatta a saját csomagjába, hanem csak külön letöltéssel Agree/OK stb.
Open Codec for PotPlayer néven fut a csomag, ha esetleg rá akarnál keresni egyéb információkra, én ebbe már nem mentem bele jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest