Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Használja még valaki a PotPlayert? Nagyon kihalt a topik.
Nálam évek óta ugyanúgy volt beállítva, nem is nagyon foglalkoztam vele, mert jó volt.
Tegnap ránéztem a legújabb verzióra és ugyanazokat a beállításokat használtam, mint korábban. Viszont a színek nagyon nem stimmeltek. Minden videó képe sárgás életlen volt. Aztán rájöttem, hogy a Videóleképező (Renderer) okozza a problémát. Hiába állítom a megszokott Madshi-re, akkor sem lesznek szép a színek, sem az alapbeállítással.
Letöltöttem a legújabb (és több régebbi) MadVR-t, amivel már jó lett a szín, de kicsit remegett a kép. A régebbi verziós PotPlayerben és az újban is. Végül törölnöm kellett és akkor visszaállt a korábbi Madshi, így a régi PLayerben ismét jó lett, de az új Playerben megint sárgás fakó lett a szín.Mi lehet az oka, hogy ugyanazon a gépen, ugyanazokkal a beállításokkal nem ugyanolyanok a színek? Végül ugyanazt a színt az új Playerben a Beépített OpenGL videóleképezőre állítva tudtam csak elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes az Epic Store-ban a Botany Manor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Xbox Series X|S
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest