Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Használja még valaki a PotPlayert? Nagyon kihalt a topik.
Nálam évek óta ugyanúgy volt beállítva, nem is nagyon foglalkoztam vele, mert jó volt.
Tegnap ránéztem a legújabb verzióra és ugyanazokat a beállításokat használtam, mint korábban. Viszont a színek nagyon nem stimmeltek. Minden videó képe sárgás életlen volt. Aztán rájöttem, hogy a Videóleképező (Renderer) okozza a problémát. Hiába állítom a megszokott Madshi-re, akkor sem lesznek szép a színek, sem az alapbeállítással.
Letöltöttem a legújabb (és több régebbi) MadVR-t, amivel már jó lett a szín, de kicsit remegett a kép. A régebbi verziós PotPlayerben és az újban is. Végül törölnöm kellett és akkor visszaállt a korábbi Madshi, így a régi PLayerben ismét jó lett, de az új Playerben megint sárgás fakó lett a szín.Mi lehet az oka, hogy ugyanazon a gépen, ugyanazokkal a beállításokkal nem ugyanolyanok a színek? Végül ugyanazt a színt az új Playerben a Beépített OpenGL videóleképezőre állítva tudtam csak elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest