- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Ilyenkor mi történik?
Nem postán maradó csomag, őrzési idő 0 nap.
Ráadásul jó nagy és nehéz is.
Telefonon természetesen nem keresett senki.
Eleve 6-án vették át a csomagot (a webshop ezt közölte is), de a posta részéről ma reggel 9 óráig semmilyen értesítés, tájékoztatás nem jött, hogy egyáltalán nekem csomagom fog érkezni. Futár száma nyilván nincs benne az e-mailben, szóval így csak vártam a csodát mostanáig, hátha még megérkezik.
Mondjuk mit is várok a királyi postától. Remélem visszaküldték a feladónak -
guftabi96
addikt
Árat emel a Magyar Posta, drágulnak csomagküldések
Igazán emelkedhetne a szolgáltatás színvonala is...
Pont ma délelőtt vettem át egy MPL csomagot, amiről egyetlen e-mailt vagy sms-t nem kaptam. A feladó cég jelezte, hogy feladta, de a posta semmilyen értesítést nem küldött.. -
guftabi96
addikt
Most húsvétkor hogy szállítanak a nagyobb futárcégek? (mpl, dpd, gls, ami érdekel).
Van, amelyik esetleg szombaton is szállít? (Elfelejtettem, hogy munkaszüneti nap van pénteken). -
guftabi96
addikt
válasz
maj-viktor #6773 üzenetére
Ez is az a garantáltan 1 munkanapos szolgáltatás..
-
guftabi96
addikt
Annyira jó, hogy kifizetek 2 000Ft-ot egy postán maradó(!) csomag szállításáért, és nemhogy 1 nap alatt nem érkezik meg, de úgy látszik, hogy a 2 is kevés...
Árat emelni bezzeg tudnak... -
guftabi96
addikt
Hát azért a pofám leszakad, hogy a törékeny csomagok felárát is a duplájára emelték... (Mpl)
Eddig az alapár 50%-a volt, most kereken a duplája az alapárnak. 4 kilós törékeny csomag, postán adom fel, és postán maradó, 2k -
guftabi96
addikt
Ismételten csoda történt, tegnap feladtak nekem egy csomagot, ma már mehettem érte a postára
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
Úgy látszik, hogy már az értesítések se jönnek.
A csomagkövetésben már 5 bejegyzés van, de én még mindig nem kaptam semmilyen információt arról, hogy egyáltalán nekem csomagot adtak fel.
A feladó fél adott csomagszámot, hogy tudjam én is nézni, hogy merre jár a cucc. -
guftabi96
addikt
szerk: rossz topikba írtam, törölhető.De ha már így alakult, azt azért megjegyzem, hogy 12 nappal a feladás után, az ajánlott levélként feladott csomagomat megkapta a címzett, öröm bódottá
-
guftabi96
addikt
Tegnap néztem pár kínából érkező csomagomat, hogy merre jár. Van több olyan is, ami már november vége óta itt van az országban valahol.
Amit elsején adtam fel procit (erről írtam már korábban) arról tegnap kapta meg a címzett az értesítést, hogy mehet érte.
Már félek, hogy, pár fontos cucc meg se jön karácsonyig. -
guftabi96
addikt
válasz
bencsikgab #6122 üzenetére
Ugyan ilyen rossz.
Amit én írtam feljebb csomagot, az levélként lett feladva 1-én, az még mindig nem érkezett meg a címzetthez. -
guftabi96
addikt
Ne is mondd.. Tököm tele van már.
Kezdve azzal, hogy a dec. 1-én feladott csomagot a címzett még mindig nem kapta meg, és folytatva azzal, hogy a több, mint egy hónapja aliról rendelt cuccoknak kb az ötöde érkezett meg.
Csomagkövetés szerint sok még mindig kínában van, de sok csomag elvileg itt az országban kallódik már másfél-két hete.. -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket kérném egy csomag postaköltségének a kiszámolásához. Nekem nagyon katyvasz ez, amit a postám találtam "árlistát".
A csomag: 5kg
Kb 40x40x40 cm
Nem kellene házhoz vinni, hanem a postán vennék át.
A vételárat előre elutalnák nekem, szóval a vevőnek a postán semmit nem kellene fizetnie.
Törékeny
Nem tudom, hogy ezen kívül mi lt kell még írnom a csomagról. Választ előre is köszi. -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
2015.12.22
17:44 Békés posta
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt2015.12.22
17:51 Békés posta
Küldemény információ:
Kézbesítési kísérlet /Unsuccessful delivery attempt
Kiegészítő információ:
Kézbesítési kísérletEz most mi? Meggondolták magukat és ma mégse szállítják vagy mi?
i <3 Posta
Annyira szeretem, hogy ami fontos, azon mindig napokig ülnek, és soha nem érkezik meg a megadott időpontban.
(Békés = egy Békés megyei posta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest