- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bounti
aktív tag
válasz
Benhill #2202 üzenetére
Tudom, hogy ki lehet kapcsolni a reklámokat, meg is tettem mind a húsz különböző eldugott almenüben. Azon értetlenkedem kissé, hogy ezt egyáltalán miért kellett megtennem!?
Nem a telefon általános sebességével van bajom, az teljesen megfelel, hanem azzal amit írtam, hogy akárhány almenüben és fejlesztői menüben kapcsolom is ki az animációkat akkor is jelenvannak bizonyos alkalmazások esetében, és lassúak.
A temérdek kéretlen úgynevezett alkalmazás, és azok levakarhatatlansága is megérne egy pár szót.
Elhiszem, hogy neked pedig túl nagyok az ikonok, ezért is mondom, hogy ez a rendszer így több sebből is vérzik, mert nem lehet megfelelően testreszabni.
Természetesen lehet élni, és használni a telefont ezekkel a zavaró dolgokkal együtt, azonban jó lenne, ha a telefon idomulna hozzám, és nem fordítva.
#nicu71: Nem tudom, hogy hova csatlakoztál, talán nem olvastál elég figyelmesen, hiszen neki sem megfelelő az ikonok mérete...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest