- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS notebook topic
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
grobalster
üzenetére
Én még drágábban vettem, de nem érdekel, 141 ezer Ft volt (talán 1-2 nap múlva ment le az ára a rendelésem után
). A lényeg, hogy megvan és szerencsére nincs vele semmi gond. Szuper telefon, előtte az X7 Pro is az volt, annyi, hogy a nagyobb kijelzőt jobban látom, de könnyűnek érződik és vékony még tokban is. A hangja halkabb (viszont elég), mint az X7 Pro, de több mély van benne, szóval szebben szól. Ez igaz a beszédhangszóróra is, van mélytartománya, nem szeretem, amikor a másik felet "vékony/magas" hangon hallom. A rezgőmotor ugyanaz benne, de itt kicsit jobb érzés, máshol van a házon belül. Akksi meg király, kb egy napja töltöttem és most van 66%-on, persze a gyári fölösleges appok kipucolva.
Most olvasom, hogy a töltőt láttad drágábban, azt meg olcsóbban vettem itt kb 10 napja 100 Ft-tal (7490 Ft)...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 10
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). A lényeg, hogy megvan és szerencsére nincs vele semmi gond. Szuper telefon, előtte az X7 Pro is az volt, annyi, hogy a nagyobb kijelzőt jobban látom, de könnyűnek érződik és vékony még tokban is. A hangja halkabb (viszont elég), mint az X7 Pro, de több mély van benne, szóval szebben szól. Ez igaz a beszédhangszóróra is, van mélytartománya, nem szeretem, amikor a másik felet "vékony/magas" hangon hallom. A rezgőmotor ugyanaz benne, de itt kicsit jobb érzés, máshol van a házon belül. Akksi meg király, kb egy napja töltöttem és most van 66%-on, persze a gyári fölösleges appok kipucolva.