- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
grobalster
üzenetére
Én még drágábban vettem, de nem érdekel, 141 ezer Ft volt (talán 1-2 nap múlva ment le az ára a rendelésem után
). A lényeg, hogy megvan és szerencsére nincs vele semmi gond. Szuper telefon, előtte az X7 Pro is az volt, annyi, hogy a nagyobb kijelzőt jobban látom, de könnyűnek érződik és vékony még tokban is. A hangja halkabb (viszont elég), mint az X7 Pro, de több mély van benne, szóval szebben szól. Ez igaz a beszédhangszóróra is, van mélytartománya, nem szeretem, amikor a másik felet "vékony/magas" hangon hallom. A rezgőmotor ugyanaz benne, de itt kicsit jobb érzés, máshol van a házon belül. Akksi meg király, kb egy napja töltöttem és most van 66%-on, persze a gyári fölösleges appok kipucolva.
Most olvasom, hogy a töltőt láttad drágábban, azt meg olcsóbban vettem itt kb 10 napja 100 Ft-tal (7490 Ft)...
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Witcher topik
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Cudy routerek
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- PlayStation 5
- Autós topik
- Apple MacBook
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- BMW topik
- További aktív témák...
- Iphone 13Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). A lényeg, hogy megvan és szerencsére nincs vele semmi gond. Szuper telefon, előtte az X7 Pro is az volt, annyi, hogy a nagyobb kijelzőt jobban látom, de könnyűnek érződik és vékony még tokban is. A hangja halkabb (viszont elég), mint az X7 Pro, de több mély van benne, szóval szebben szól. Ez igaz a beszédhangszóróra is, van mélytartománya, nem szeretem, amikor a másik felet "vékony/magas" hangon hallom. A rezgőmotor ugyanaz benne, de itt kicsit jobb érzés, máshol van a házon belül. Akksi meg király, kb egy napja töltöttem és most van 66%-on, persze a gyári fölösleges appok kipucolva.