Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Házimozi belépő szinten
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
osonte
őstag
Igen megvettem, X6 Pro-t tölti 90 Wattal és mellette van egy gyári Xiaomi 67 Wattos töltő (az még a telefonhoz járt a dobozában), direkt megnéztem és ugyanaz a gyártás, ugyanott van öntve a műanyag burkolat és a kis logókat is összehasonlítottam megvan rajta mind, ugyanott. Vettem már hamisított töltőt, fele annyi logó volt rajta + annak a kábele is nehezen volt bedugható vagy lötyögött és ennek precízen bepattan.
Szóval én gyárinak észlelem minden vizsgálódás alapján.
Felűl a gyári 2éves Xiaomi 13 (67W) és alul az új 90W-os töltő: [kép] .Nekem még úton van az F7, remélem megjön Kínából, de ahhoz is ez a töltő kell.
Sőt még a más márkájú PD-s eszközöm is kiírja vele, hogy gyostöltés (iBasso DAP-om).
Aktív témák
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák.
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest