Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Convex
aktív tag
Up
-
Convex
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni ebben a témában. Modernizálni szeretném a házamat anélkül, hogy újat vennék. Gondolom sokan vannak ezzel... smile2.gif Elsősorban az aluminium oldallapot kiakarom vágni és plexi lapot akarok a helyére tenni. Kérdésem, hogy az ilyen otthon készített oldallapba, hogyan lehet rendszerhűtőt bele szerelni és milyen eszközökkel? Az eredeti oldallapot mivel vágjam ki?
Nem vagyok ezermester, ezért örülnék bármilyen segítségnek! -
Grey
aktív tag
Ha van jó minőségü ragasztó/szigszalagod szvsz az is megfelel.Nekem bevált
Praktikerben 2mm.es 25x50cm~500 huf,50x50cm~8-900 huf a plexi/hobbyglass.
[Szerkesztve] -
modd3r
őstag
Másik topicban már volt róla szó, hogy egy mezei vezeték szigetelése is hasznáható plexi illesztéshez, illetve esetleges hibák takarására.
-
tomi_mod
aktív tag
-
Pötyi
őstag
'' H '' alakú kédergumival próbálkozott már valaki? (Igaz, annak nagy ívet kell csinálni a hajlás miatt...)
-
tomi_mod
aktív tag
Igen a Praktiker az nyerő.
Csak annyit tanácsolok, hogy ha esetleg netalántán arra vetemedsz, hogy gravírozod és élvilágítva lesz akkor 4mm-et vegyél, az stabilabb is.
Nekem 2mm-es van és ez nem igazán akar összejönni, de megoldom...
Lehet full plexi oldallap is de hogy fogatod fel?
Én kivágnám a lemezt valami egyszerű de nem divat formára és abba ragasztanám vagy csavaroznám... -
Biaggio
őstag
-
Shodan
őstag
A héten szeretném kivágatni a házam oldalát, de még mielőtt ezt megtenném szeretném megkérdezni hogy
A plexit, amit belerakok hogy kell rögzíteni, és hol lehet kapni Praktiker pl.?
Ja és még annyi hogy plexiből lehet csinálni egy külön oldallapot?, körülményesebb e ez a megoldás, vagy a kivágás az egyszerűbb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest