Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
A barebone korlátozottan fejleszthető (jellemzően pl. egyedi hűtés van benne), tehát valóban nem DIY, de az a gép, amiről én beszéltem, az alaplapon kívül (mert az nem szabvány ITX) szabadon variálható. A hűtése is az AMD Wraith Stealth.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Geri Bátyó
addikt
Én meg pont tavaly győztem meg egy notórius noti vásárlót, hogy baromira semmi értelme, ha notit vesz. Kapott egy MSI minigépet, amiben normál desktop proci van, meg SO-DIMM ramok és igény szerint HDD még mehet bele. Kapott egy új monitort is a régi szar helyett és így is olcsóbb volt, mint egy hasonló noti.
Szóval bőven van igény a DIY-ra, csak elbutítják a népeket a notikkal, amire viszont tényleg nem lenne ekkora igény.
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
- Processzor felvásárlás
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest