Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Webkamera topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gogolak
tag
Szia.
FATEK PLC...
Tudod már irtam Prog.hu n.
RS 232 őn keresztül már sikerült az ő protokoljával vezérelnem.(kimenetekre írni, bemeneteket leolvasni, stb.)
Sehol nem találok a leírásba, hogy hogy kell TCP n keresztül ilyesmiket csinálni.
Van Regiszterek leírása, elvileg minden dokumentációm van hozzá, még sem találom sehol hogy mit kell beállítanom hogy fogadja az adatokat...
Úgy veszem észre hogy elég leutánozott PLC ez, de még nem tudom kiét koppintották le.
A saját protokolja is nagyon hasonló a MODBUS protokolhoz.Tudsz álltalánosságban pár dolgot mondani? Hogy szokott ez lenni a PLC k nél?
Vannak regiszterek amibe bele kell irni az IP t , a módot stb?Külömben lehet hogy hülyeségnek tűnik az egész, hogy minek ez meg minden, de egy project lesz az egyetemen, tehát az értelmi szerző nem én vagyok.

Köszi
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest