- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
Én egy Schneider TSX-CUSB átalakítót használok. Simán viszi az S5 PLC-t, ami meg az S5-nek jó, azt bármi más elfogadja! Az S5 még a DOS korszakban született, ezért ilyen kényes az étvágya. Akkor még gyakorlatilag csak a soros port létezett, erre az atombiztos szabványra épültek a kommunikációs protokollok. Mindenféle más gagyi kártyákat felejts el, én már megfizettem a tanulópénzt. Biztosan vannak más bevált eszközök is, lehet olcsóbbak is, de ha ilyesmivel foglalkozol akkor gondolom nem az a pártízezer forint fog a földhözvágni!
-
levelko
csendes tag
Üdv!
Eddig soros-USB átalakítóval próbálkoztam. Az alább felsorolt OMRON cpu-k mindegyikét sikerült programozni. Az S5 viszont semmiképp nem volt hajlandó. S7-et nem próbáltam, MTSUBISHI-től csak QCPU-t próbáltam, de azt minden gond nélkül. Bár lehet hogy csak a gagyi átalakító miatt volt sikertelen az S5, a kényességét ismerve, nem is próbáltam többet.(ATEN USB-to serial)
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Tenisz topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged