Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Van egy feladat: Miután bekapcsolt a PLC egyből setelni kell a 10. kimenetet, Ezután kell léptetni 7-et másodpercenként, majd vissza is. Igazából megcsináltam, de valami miatt a visszafelé shiftelés nem nagyon működik. Légy szíves segítsetek, ha tudjátok, hogy mi lehet a baj. Nemrég már kérdeztem erről akkor a sftr utasítást is javasoltátok, de azzal is az a baj, hogy mindig hibát dob ki, mert elvileg a 3-adik operandusnak legalább ugyan akkorának vagy nagyobbnak mint a 2-diknak. De nem értem akkor, hogyan tudnék visszafelé is shiftelni.
Illetve még egy dolog ami gyanús nekem, a Counterek számlálója, elvileg másodpercenként kellene csökkennie, de gyorsabban csökken. Furcsa nekem mert elvileg úgy próbáltam beállítani, hogy felfutó élek legyenek csak előtte, de mégis olyan mintha a ciklusidőbe beleférne több számlálás is így gyorsabban lecsökken a számláló értéke.Köszi előre is a tippeket és segítséget.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest