Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Van egy feladat: Miután bekapcsolt a PLC egyből setelni kell a 10. kimenetet, Ezután kell léptetni 7-et másodpercenként, majd vissza is. Igazából megcsináltam, de valami miatt a visszafelé shiftelés nem nagyon működik. Légy szíves segítsetek, ha tudjátok, hogy mi lehet a baj. Nemrég már kérdeztem erről akkor a sftr utasítást is javasoltátok, de azzal is az a baj, hogy mindig hibát dob ki, mert elvileg a 3-adik operandusnak legalább ugyan akkorának vagy nagyobbnak mint a 2-diknak. De nem értem akkor, hogyan tudnék visszafelé is shiftelni.
Illetve még egy dolog ami gyanús nekem, a Counterek számlálója, elvileg másodpercenként kellene csökkennie, de gyorsabban csökken. Furcsa nekem mert elvileg úgy próbáltam beállítani, hogy felfutó élek legyenek csak előtte, de mégis olyan mintha a ciklusidőbe beleférne több számlálás is így gyorsabban lecsökken a számláló értéke.Köszi előre is a tippeket és segítséget.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest