- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szinimini
senior tag
válasz Tomocso #68111 üzenetére
Nekem így van beállítva.
Vagy így állítod:
Other To Other -> [60] @ 1920x1080p
23.500 To 23.981 -> [23] @ 1920x1080p
23.982 To 24.499 -> [24] @ 1920x1080p
24.500 To 25.499 -> [50] @ 1920x1080p
29.500 To 29.981 -> [59] @ 1920x1080p
29.982 To 30.499 -> [60] @ 1920x1080p
49.500 To 50.499 -> [50] @ 1920x1080p
59.500 To 59.945 -> [59] @ 1920x1080p
59.945 To 60.499 -> [60] @ 1920x1080p
Mág annyi,hogy nyomj majd egy crtl+j és a jobb alsó sarokban a fv.-ben a két vonal közel álljon a simához és párhuzamosan mennye, ekkor éred el a legjobb eredményt. A bal fölső sarokban pedig infok vannak.Csak nálam madVR van. Szebb képet ad mint az mpc alap filtere.
Van erre a programra egy topik külön.Találkozott már vki tiri-tarka kép bevillanásokkal? Ha igen ,hogy tudta orvosolni?
Nagyon idegsítő és szeretném megszüntetni már.[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz Tomocso #67077 üzenetére
Azért én ebben nem lennék olyan biztos, én is tegnap adtam be mindent online (ugyancsak 50GT60-ra pályázom), aztán kitaláltak még ezt-azt, ma postáznom kellett mindent, elektronikusan nem jó. Szóval hiába online hitel, minden papír alapon működik és ezért aztán nem is gyorsan...
-
Gabor970
addikt
-
BBéci
legenda
válasz Tomocso #59875 üzenetére
Egyelőre csak a Panasonic vetett véget a plazmagyártásnak, Samsung és LG lesz idén is.
Van LCD-ben hasonló, kb. kétszeres áron: Sony W905, Samsung F8000.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
KTTech
veterán
válasz Tomocso #6299 üzenetére
Elméletileg elég csak a garanciajegy. Gondod max akkor lesz, ha elromlik és nem javítható és nincs azonos típus márt, mert akkor a típuscserénél szükséged lehet rá (persze a másik lehetőség, ha a Samsung szerviz azt mondja, hogy X összeget ráfizetsz, és megkapod a másik típust).
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
zsigus
őstag
válasz Tomocso #6299 üzenetére
Én nagyon nem vagyok ebben illetékes, de mintha a fogyasztóvédelem fórumán azt olvastam volna (régebben), hogy garanciáztatáshoz egyedül a garancialevél kell, a boltok kérhetnek blokkot-számlát de elméletileg a (kitöltött) garilevél is elég kell, hogy legyen (ha nincs kitöltve a garancialevél akkor viszont igazolni kell a vásárlás dátumát valamivel, pl. blokkal vagy számlával).
Egy biztos a vásárlás helyétől sok minden függ (a garit illetően), én pedig inkább nem kockáztatnék egy ilyen értékű terméknél, és inkább várd meg ameddig valaki megerősít vagy megcáfol.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gabor970
addikt
válasz Tomocso #6116 üzenetére
ha veszel külső médiaplayert, akkor vegyél 50U30-at, ha nem veszel, akkor PS51D550. Sztem nem bonyolult a képlet. Én azt javallom, hogy vegyél külső playert. (azzal együtt, hogy én májusban lesz két éve, hogy egy C szériás samunak csak a belső playerét használom)
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Tomocso #6116 üzenetére
Ennyi pénzből nem fogsz tudni olyan TV-t venni, ami áll-leejtős lenne. Vagy az általad is említett Samsung 51D550 van az elcseszett firmware-rel, vagy a Panasonic 50U30-as belépő 2D plazmája, ami kicsivel jobb képminőséget hoz, mint a Samsung - legalábbis feketeszintben mindenképp jobb, viszont szolgáltatások és csatlakozók terén eléggé gyér.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
szonti
aktív tag
válasz Tomocso #6111 üzenetére
Amit meg akarsz venni, azt előtte mindenképpen nézd meg, ez alap dolog. Vannak amúgy még más tvk is 51d550 en kívül. Bár mondjuk az 50u30 van ami árban a közelébe van 160 körül. Ez a panasonic alap fullhd tvje, nem tudom az 51d550-hez képest hol helyezkedik el képminőségben annak rossz firmwar-je miatt.
-
szonti
aktív tag
válasz Tomocso #6106 üzenetére
Azért, ha van hely a nagyobb tvnek, olyan könnyen ne mondj le róla! Ne ahhoz viszonyíts h 82 centihez képest baromi nagy lesz, mert később azt is kicsinek fogod találni. Egy 50" os tvnél fullhd adást 2 méterről optimális nézni, 42"-nál ez 1,66m. Szóval ha tudsz mozogni a székkel, akkor nem rossz, de ha távolabbról tudod csak nézni akkor sztem ne mondj le olyan könnyen az 50" ról!
Slick-adam: Érdekes, amit írsz, h GW30 kevésbé hajlamos ghostra a megfigyelésed alapján. Neo-plasma mind a 2 ha jól tudom?! Ugyanolyan beállításokkal hajtod, gondolok itt a kontrasztra és a fényerőre, mert az eléggé befolyásolja a ghostra való hajlamot, ha igen, akkor valóban ugyanolyan panelek között is lehetnek eltérések ghost tekintetében, hiába ugyanúgy gyártják őket (valsz az alapanyagokban lévő minimális eltérések v vmi miatt).
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Tomocso #6101 üzenetére
Ha az 51D550 és a 42G30 közül kéne választani, akkor a méret a Samsung, a képminőség pedig a Pana mellett szól. Az 51D550-et elrontották az utolsó firmware-rel, megemelkedett a minimális feketeszint, növekedett a zajszint. A 42G30 viszont a 160 eFt-os árával bombavétel, képminőség/feketeszint tekintetében is kiváló. 3D-t nem tud, de szerintem ez csak előnyére válik. Ha 5 év múlva veszel következő TV-t, akkor biztos, hogy nem a jelenlegi 3D-technológia fog uralkodni - már ha lesz még akkor egyáltalán 3D. Arról nem is beszélve, hogy az a kevés 3D tartalom is elég mesterkélt, az általános képminőségből pedig áldozol miatta. Inkább egy minőségi 2D képed legyen, mint egy olyan amilyen 3D! A Pana G30 kiváló TV, ha a mérettel meg tudsz barátkozni, akkor nem nagyon van jobb ár/érték arányú TV jelenleg.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Gabor970
addikt
válasz Tomocso #5897 üzenetére
Ezt nem lehet TV-re rákötni úgy, hogy abból neked 5.1-es hang legyen. A logitech szetted csak analóg 6csatornát fogad bemenetként, nem tudok olyan TV készülékről, aminek lenne ilyen kimenete. Sztereó vonal szintű kimenet sincs minden készüléken. Digitális kimenet van, saját tunerrel vett műsor hangját, illetve a beépített médiaplayer hangját kiadja DD5.1 illetve DTS5.1-ben, de ezt nem tudod erre a szettre rákötni. Amúgy nem is tv mellé való az a szett, pc mellé még csak-csak játékra.
Ha a TV hangján szeretnél kevés pénzből sokat javítani, akkor egy használt sztereó erősítőt +egy pár szintén használt hangfalat ajánlanék. Akár már 10e Ft-ból is nagyot lehet lépni, bármi meglepő. Fiamnak vettem 3000Ft áron egy 20 év körüli de még japán gyártású Fischer erősítőt és 4000Ft áron egy pár hasonló korú 3 utas sanyo hangfalat. Szerintem nincs olyan számítógépes hangfalszett, ami pl emellett a semmiség mellett labdába rúghatna. Persze több pénzért lehet lépegetni felfelé, csak arra akartam rávilágítani, hogy nagyon kevés pénzből is le lehet váltani a tv nagyon gyenge hangminőségét egy annál sokkal jobbra.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Tomocso #5842 üzenetére
Ennyi pénzből ha plazma, akkor Panasonic-ból egy 42G30, vagy egy 50U30 jön ki, ha Samsung, akkor egy 51D550 fér bele.
Az 5.1 hangrendszert csak akkor tudod rákötni ezekre, ha annak van optikai bemenete. Akkor szólni is fog 5.1-ben, de hozzáteszem, hogy ezen TV-k beépített médialejátszója csak korlátozottan használható (24p lejátszást pl. egyik sem tud), így sokkal jobban jársz, ha nem a TV-vel végzed a lejátszást, illetve nem ahhoz kötöd az 5.1-es szettedet.
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Stellar Blade
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest