Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viktor81

senior tag

válasz gg72 #68530 üzenetére

Szia !

Nos, megneztem...
    Az elmosodas (amit en mar korabban is nehezmenyeztem) valoban jelen van, de megneztem ketto LCD monitoron is (bar mozgas ellenorzesere nem annyira mervado) es ez a homalyos, eletlen mosodas azokon is ugyanolyan merteku, szoval azt gondolom, ilyen az anyag. (ha valoban igy van, az okat nem ertem, mert nekem nagyon termeszetellenes, darabos a hatter mozgatasa). A poszterizacio nalam nem jelentkezik (probaltam sotet es kozep panelfenyt is ill. a kontrasztot 35 es 45-os allasban), amit viszont latok (es talan Te is, az a szivarvany effekt amit en foszfor lagnak hivok/tulajdonitok, megpedig amig mozog a kamera oldalra kicsit elszinezodnek az arcok konturjai). Igazabol csak a Jack Ryan-nel vettem eszre, a masik ketto sotet jelenetnel nem (na jo, picit meg latom a Hunger Games-nel) Most is azt mondom, kozepes panelfennyel picit mintha kevesebb lenne ez a fajta elszinezodes...

Mostanaban komolyan gondolkodom, megkerek egy KURO tulajt, engedje meg, hogy meglatogassam, es megnezzem, ez a technologia, a szemem ,vagy a Panasonic hibaja. Vinnek minden nyugomre peldat es jol megkinoznam a kiralyt... Az tart vissza leginkabb, hogy nagyon duhos es csalodott lennek, ha ott minden remek lenne, mikozben en kompromisszumokat kell kossek egy 5 evvel kesobbi csucsmodell nezese kozben. Erdekes kettosseg van bennem, mert pl. sokat DVD-zek mostanaban rajta es soha semmilyen zavaro tenyezot nem latok ezek kozul, sot, nagyon sokszor elcsodalkozom, mit kepes muvelni egy ilyen "gyenge" anyagbol. Arrol nem is beszelve, hogy gyenge netes 6xx*4xx felbontasu sorozatok egeszen korrektek. (messze, messze jobbak, mint a csaladban levo ketto LCD-n, amelyek kozul az egyik raadasul HD-Ready) Igazabol nem tudom, mit erezzek. Egyik nap olyan a kepe, mint egy alom, akkor sem latok hibat, ha keresek, masnap pedig van minden foldi jo: poszterizacio, rainbow-effekt, homalyos darabosan mozgo hatter... Az biztos, hogy nagyon erzekeny a forrasra, ehhez nem fer ketseg. Ezzel nem is lenne bajom, de sajnos sokszor jonnek elo ezek a hibak az M1/M2 HD nezese kozben DVB-T antennaval is...

Udv.: Viktor

Új hozzászólás Aktív témák