Keresés

Aktív témák

• Pulsar

veterán

válasz szp1 #18648 üzenetére

huh, szép kis lavinát indítottam el :)
    igen, álltalában látom azt, hogy melyik TV-ből van sok a raktárba, és melyikből kevés. amelyikből sok, mindig legalább HD filmet adnak rajta, és jó beállításokkal, még a kevés daraboson valami szutykot nyomnak. Így a laikus azt fogja megvenni, amin akkor éppen szép a kép :)

(#18649) DM-Fan Igen, mire leírtam a hsz-t, addigra kiokfejtettem a dolgot magamnak :) Nekem is panám van, és pl HDMI-n laptoppal össze kötve, is nagyon szép képe van. Ami most nagyon elő jött a különbség az AVATAR volt. A panán annyira szép színek voltak benne, az LCD-n meg kicsit olyan.. nem is tudom, olyan elmosódottas, haloványkás.

(#18651) szp1 Na ezt kipróbálom. Biztos igazatok van, de kíváncsi leszek a különbségre :)

(#18652) Ijk UPC van. igaz a kép egy 6-os splitter keresztül jön a jel. Mondjuk érdekes, mert még régi TV-nk volt, kellett a splitter elé egy jel erősítő, de most hogy átvette a lakásban az uralmat a "vékony tv" ki kellett szedni, mert sokkal rosszabb volt úgy a kép :)

[ Szerkesztve ]

• szp1

addikt

válasz szp1 #18648 üzenetére

Kiegészítés:
    A lényeg az, hogy az LCD jó minőségű analóg forrásnál is szar...és általában az SD forrásnál.

Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )

Aktív témák