Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
aleister #32880 üzenetére
A fényerőingadozás sajnos "feautre" a tavalyi Pana-knál és akkor jelentkezik, ha egy sötét (fekete) háttér előtt egy nagyobb világos objektum mozog a képernyőn. Ekkor a panel utólag korrigál a kivezérlési szinten, megemeli az izzítási feszültséget, ami enyhe fényerőemelkedéssél jár. Ezt nevezik floating black jelenségnek és leginkább a szélesvásznú filmek fekete sávjain lehet észlelni. Nem tudsz vele mit kezdeni, de szerintem egyébként nem különösebben zavaró, nálam elég ritkán jelentkezik. Ez az egy bajom van csak a G20-ammal, de számomra más területen nyújt annyival többet, amiért ezt a kompromisszumot fel tudom vállalni.
A HDMI/DVI közül egy időben szerintem csak az egyik működik. A kimeneti problémát nem értem. Miért nem megy bele teljesen a kábel? A ház miatt vagy egyszerűen megszorul a csatlakozó az aljzatban?
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- KEF R3 hangsugárzó és Kanto állvány - fekete
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest