Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Raspberry Pi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbii87
csendes tag
válasz
markknight #195754 üzenetére
Pedig pont az animáció volt itt a lényeg.
Az 1-2 esetében, de főleg az PS1-nek ha meghallom eskü libabőrös leszek a mai napig. Egyből a hosszú éjszakák jutnak eszembe mikor kikölcsönöztem a gépet és nyomtam ájulásig.
-
Norbii87
csendes tag
válasz
WhiteWalker #192905 üzenetére
Tudom és köszi az azonnali segítségedet is nagyon, írok is neki a héten.
Sajna a pasztázást nem merem bevállalni.
Csak még sose krepált be semmin és nehezen viselem -
Norbii87
csendes tag
válasz
Norbii87 #192507 üzenetére
#192644 manieeec
Köszi a válaszodat. Sajna annyival nem úszom meg.Szóval a folytatás. Hétvégén volt időm szórakozni vele. Megpróbáltam másik tápkábellel, más játékkal de akkor is kikapcsolt. Sőt, még játék se kellett, store-on játékvideót néztem és akkor is kikapcsolt 5 perc után. Mégpedig hogy, kép elmegy, ekkor a gépből 2 másodpercig nem túl hangos, magas frekvenciájú hang és kikapcsolt.
Na de a lényeg, a végére azt értem el, hogy gépen fizikai gombbal bekapcsolom, kék fény pulzál egyet, max kettőt és azonnal le is áll. Innen nem megy tovább most már. Még a safe módot se tudom behozni, mert azonnal leáll.Tudom megyek szakemberhez, már kaptam is itt ajánlást WhiteWalker amit köszönök, de kíváncsiságból, ha most kérdezném meg először, ez alapján mit mondanátok, mi a nyűgje?
Amúgy a felhasználói fiókokat és a konzol megosztást tudom valahogy távolról törölni, deaktiválni ebben az esetben? Mert ugye már a menüig se jutok el hogy megtegyem. -
Norbii87
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 2,5 éves lemezes fat PS5. Nemrég lepasszoltam tesómnak mert váltott PS4-ről. Én meg újítottam egy slimet. Sose volt semmi baja, még a ventillátort se hallottam sose magasabbra kapcsolni nyáron se. A hiba amit produkál a következő: bekapcsolás után indítok egy játékot és véletlenszerűen 5-10-15 perc után bármiféle jelzés nélkül lekapcsol. Mintha kihúztam volna a konnektorból. A joy-jal nem tudom visszakapcsolni (csak kéken pulzál), a bekapcsológombbal bekapcsol, kiírja, hogy helytelenül lett leállítva. Jónak tűnik minden, majd ugyanez történik újra.
Nem túlmelegedés szerintem, legalábbis a ventillátor hangtalanul (mint egész életében) megy, nem kapcsol feljebb. Egy dolog jutott eszembe, a táp. Jól gondolom? De hogy lehet az hogy megy egy kicsit, aztán lekapcsol? Azt hittem ha az beszarik, akkor be se indul. Nem volt semmilyen nagyobb áramszünet vagy villám mostanában. Max a szokásos évi egyszeri egy pillantra elmegy az áram kategória lehetett, de nem vettük észre azt sem. Amúgy az kinyírhatta? A2 év gari meg lejárt.
Lényegében ami kérdésem lenne:
- kell ennél több bizonyíték hogy a táp a baja? (ha igen, mivel kaphatok 100% bizonyosságot?)
- van értelme tesztelgetnem a dolgokat? (másik konnektor, tápkábel vagy mit lehetne még?)
- károsodhatott még valami a tápon kívül? (mert nem szeretném ha kicserélem, aztán meg kiderül, hogy valami más több tízezres cucc is beszart benne) bár amíg megy olyankor más hibát nem produkál.
- ahogy szétnéztem legjobb esetben eredeti táp kb. 30 ezer, + kb 25 ezer munkadíjba fog fájni. Ez kb a realitás? A garanciás szervízben pénzért fogadnak amúgy ilyen gépet? Vagy maradnak a konzolboltok lehetőségként?
- néztem részletes tápcserés videót, hát nem egy ssd csere de abszolválhatónak tűnik ha van türelmed hozzá. Mint laikus végfelhasználó ha van bennem kurázsi hozzá merhetek nyúlni szerintetek? Arra gondolok itt, hogy nem szeretnék tüzet okozni azzal hogy valamit rosszul kötöttem be stb. Mert akkor inkább nem nyúlok hozzá.
Köszi előre is a véleményeket, tanácsokat, ötleteket stb. Mindent szívesen veszek, akár priviben is. -
Norbii87
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy PS4 és egy Ps5 van a családban. Enyém a fő account a PS5-ön, én ezzel játszok, tesóm PS4-én pedig rajta van ugyancsak, hogy az online játék és a könyvtáramban lévő játékok játszhatók legyenek neki is, játszani persze saját accounttal játszik.
Tesóm is PS5-re vált nemsokára, ezért kérdezném, hogy ez a felállás, megosztás továbbra is menni fog gond nélkül, ugye? Mit kell beállítani hozzá?
Illetve valahogy összelehet majd kötni a PS4-et és PS5-öt átmásolás céljából (játékok, mentések, maga a fiók) vagy jobb inkább ha úgymond frissen belakja?
Köszi előre is a választ! -
Norbii87
csendes tag
Lehet hülyeséget mondok, de ennél a 2 játéknál szerintem kihasználják a nosztalgia faktort árazásnál. Például én is ha rájuk gondolok előjönnek a szép emlékek, imádtam mind kettőt. Bár én pont az leszek aki jó sokáig vár a megvételükkel.
de biztos sokan rákapnak már megjelenéskor
-
Norbii87
csendes tag
PS5-ön és PS4-en is használt felhasználói fiókkal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. A téma összefoglalókat átolvastam, de nem igazán állt össze a fejemben hogy mit lehet és hogyan. Tehát a szóban forgó fiók (amin van plus előfizetés és vásárolt játékok) a PS5-ön egyedüli fiókként aktív, a Ps4-en pedig elsődlegesen van beállítva, mellette egy másik fiók amin a tényleges játék történik. Így mindenkinek működik minden. Most hamarosan viszont lesz még egy PS4 a /tágabb/ családi kört illetően. Van arra valami mód, hogy majd azon is lehessen a plus-szos és egyéb vásárolt játékokkal játszani? (ezen az online játék nem lenne fontos amúgy) Anélkül persze, hogy a másik 2 gépen bármiféle korlátozás lenne. Ha igen, melyik gépen hogy legyen a fiók aktív? Fenyeget e ebben az esetben bannolás? (mert annak a kockázatát természetesen nem vállalnám). Vagy a PS5 mellett csak az egyik PS4-en működhet ez a megosztás? Köszi szépen előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek