- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
#72042496 #107339 üzenetére
Én szegény családos barátaimat sajnálom (na jó, kicsit mosolygok is, bár genyaság), akik a kazánházba vagy gardróbba vannak száműzve a PC-vel. Már csak ott volt hely a házban.
De mondjuk együtt nevetünk velük közös multi lövölde során. Amikor kiabál, hogy forró a háta mögött a fali kazán és megpróbálja bukóra nyitni a 30*30-as ablakot.
[ Szerkesztve ]
-
-
Peace
nagyúr
válasz
#72042496 #107328 üzenetére
Beizzítom a PS kontrollert vezeték nélkül (érdekes, hogy a PS4-est használom inkább, a két PS5-öst akkor használjuk, ha couch coop gamelés megy PC-n), elindítom a játékot egérrel és leteszem a seggem a tv elé. Vagy mire gondolsz? Nekem kis Logitech Z906 hangrendszer van, az nem Atmos-os.
Az auto HDR és directstorage technológia érdekes lehet, de egyelőre nagyon nem érzek késztetést a Win11-re. Majd max ha új videókártyával egyidőben bepattintok valami fincsi gen4-es SSD-t a mostani M.2-es helyére.
Én nem tudnám elképzelni az életem PC nélkül. Ott van a tv és PS5 mellett és 90%-ban ezen játszom. PS-re csak olyan esetben veszek meg lemezes multiplatform címet, ha semmilyen más módon (GamePass, Uplay+, Origin Premium meg a többi...) nem jutok hozzá PC-re. De PS ex címek miatt meg kell ez a masina! Na meg az 5-ösbe teljesen beleszerettem, akkora előrelépés volt PS4 Pro után.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
#72042496 #107312 üzenetére
Kontrollerrel játszok mindent. HDR-el kísérleteztem, de Win 10-en állandóra engedélyezni kell a HDR megjelenítést és folyamatosan fenntartja magasan a fényerőt. Én azt el is engedtem már régen. Nincs DV alkalmas tv-m sajnos. Atmos egy jó kérdés, sosem próbálkoztam vele és fogalmam sincs hogy kéne aktiválni a 7P+ fejhallgatóval. Lehet a szoftverében?
-
Peace
nagyúr
[link] Nem túl rózsás a helyzet, ha csak egy Hogwarts Legacy és GoW Ragnarök kelti fel az érdeklődésemet.
Mondjuk elvileg talán nyáron még befuthat egy Plague Tale: Requiem......remélhetőleg.
-
Peace
nagyúr
válasz
errorcode06 #107222 üzenetére
Igen, konzolon minden szipi-szuper!
-
Peace
nagyúr
válasz
slothunter #107216 üzenetére
29 éve szuper és minőségi játékokkal játszom a PC-n és fogok ezután is. És várom az RTX 4070 érkezését is.
Ettől függetlenül remekül elvagyok a PS5-ömmel is, csak jóval kevesebbet van bekapcsolva. -
Peace
nagyúr
Tök szuper, hogy csak HDMI 2.1-en és ba**tak megcsinálni 2.0-s FreeSync VRR-es TV-khez.....
Tudom, tudom....vegyen mindenki új tv-t.
-
Peace
nagyúr
[link] Vótmá? "Tényleg konzolokra tart a Shadowrun Returns, a Shadowrun: Dragonfall és a Shadowrun: Hong Kong hármasát magában foglaló játékkollekció."
Június 21-én érkezik. Csúcsjó mindhárom rész, toljátok őket!!! Azóta is pityergek, hogy nem érkezett még folytatás a sorozatban. -
Peace
nagyúr
Igen, erről már beszéltünk. Valahogy teljesen beárnyékolta az Elden Ring. HFW kipörgetés után egyből belekezdtem és olyan vákuumba szippantott be, hogy egyből kezdett fakulni a Horizon és minden erénye. Kicsit rossz volt az időzítés. De igen, örülnék ha kezdenének valamit a gameplay-el. Ráférne a reformálás!
-
Peace
nagyúr
válasz
saelin #106262 üzenetére
Félek, hogy az Adepta Sororitas csak egy játszható kaszt lesz. Pedig ha a Prophecy-hez hasonlóan különállóként érkezne saját kampánnyal, akkor még be is fizetnék rá. Az alapjáték nagy csalódás volt, mert a kampány után egy nagy nulla az egész. De a Prophecy kiegészítő saját sztorival felvillanyozóan hatott rám.
-
Peace
nagyúr
Szép volt jó volt a HFW, de messze nem volt rám olyan vákuum hatással, mint az ER, ami beszippantott és nem eresztett. Pedig imádom a Horizon univerzumot és nagyon élveztem a második részt, de bizony azonnal lehozott az utóhatásáról is az ER. Ugye amint véget ért a FW, azonnal indítottam is el az Eldent. Szétfoszlott és homályba veszett az emléke. Túl közel volt a két megjelenés, ez tény.
-
Peace
nagyúr
válasz
undercover #105618 üzenetére
Nem jelentettem ki ilyet. Csak hogy netes visszajelzések és személyes tapasztalat alapján a 2019-es és a 2020-as Qled széria biztosan hibás és inverse ghosting mint probléma játék módban jelen van. És hogy a Samsung tagad és lerázza magáról a felelősséget. Annak ellenére, hogy az elképesztő játékélménnyel promózza a honlapján a Qled-eket. Elképesztőnek elképesztő csak nem a jó értelemben. Elképzelhető, hogy bizonyos készülékeken valamiért nem jön elő vagy a tulaj szeme nem érzékeny rá. Én is jó egy év után kezdtem észrevenni és sajnos onnantól már minden játékban feltűnt. De inkább elfogadtam és megszoktam, minthogy egy kisebb vagyont kifizessek egy ugyanekkora OLED-re. Majd ha lesz nagyobb lakás/ház, akkor meglepem magam valami 77-essel. De Samsung-ot soha többet, ez biztos.
Na de hagyjuk is ezt a témát, mert páran a végén kiborulnak.
-
Peace
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #105537 üzenetére
Nagy királyság is volt! Jó kis CRT monitoron tolni a mortált a fotel háttámláján ketten ülve! Régi szép idők!
-
Peace
nagyúr
válasz
Andreaspasco #105507 üzenetére
Számomra az árban is és egyébként is. Hiába a Q90 a teteje, én a 70-80-90-et prémiumnak gondoltam a sima mezei modelljeikhez képest. Tévedtem.
-
Peace
nagyúr
válasz
cyberkind #105481 üzenetére
Selejtes a 2019-es és 2020-as Qled széria. Több 100 bejegyzést olvastam el a neten. Samsung komplett témákat zárolt és törölt. Többen írták, hogy szintén lerázta őket a Samsung, hogy Xbox vagy PS hiba és nincs köze a tv-hez. Egyetlen ember írta, hogy sikerült visszavetetnie a bolttal Ausztráliában. Nem a Samsung-nak köszönhetően, hanem a bolt volt jófej. A mai napig tagadnak. Ígérték, hogy orvosolják FW update-el. Nyilván nem software-es a hiba, mert nem oldották meg. Vagy csak nem érdekli őket. De én azóta óva intek mindenkit Qled vásárlástól.
-
-
Peace
nagyúr
válasz
gabri83 #105473 üzenetére
[link] Én jó messzire elkerülném!!!!!!
Soha többet Samsung! Ugyanazt csinálja, mint az én 2019-es Q70R-em! Elvesztettem a meccset Samsung-al szemben a Békéltető testületen keresztül. Lerázták magukról a felelősséget azzal, hogy nem a tv hibája onnantól ha bármi külső eszközt kötsz rá.
A vicc az egészben az, hogy manapság a tv már csak egy kijelző és mindenképpen kötsz rá valamit. Fellebbezhettem volna bíróságon az ítélet ellen. Természetesen nem tettem meg. De jó messzire elkerülöm a Samsung-ot. Nézz utána nyugodtan. Tele a reddit és youtube beszámolókkal és videókkal a Qled széria inverse ghosting problémájáról játék módban.
Szerk.: Legalábbis a 2019-es és 2020-as modellekkel kapcsolatban mindenképp. Az újabbakkal nem tudom mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
Jazz^ #105466 üzenetére
Igen, a látvány és a hangulat viszi el az egészet, amiatt függtem rá teljesen én is! De ehhez abszolút imádni kell ezt a japán mondavilágot és a beteg túlvilági mitikus lényeit! Nekem a harccal sincs bajom, mert még normálon is megizzaszt néha, pedig már elég tápos vagyok 37-es szinten. Nem hiszem, hogy sok van hátra a játékból, bár lehet megnyílik egy olyan városrész, amit eddig nem láthattam. Mondjuk nem sok esélyt látok rá.
-
Peace
nagyúr
válasz
madkiller #105428 üzenetére
Engem annyira nem győzött meg. Tesztelgettem PC-n az FSR és DLSS módok közti különbséget. Quality módban még mindig szebb az Nvidia megoldása Performance módban pedig iszonyatosan butít a képminőségen az FSR. Sebességnövekedésben meg játéka válogatja. Volt, ahol hoz 10-15%-ot, van ahol 1-2-t és volt ahol semmit. Szóval sok múlik a játékfejlesztőn is. Ettől függetlenül dicséretes lenne, ha érkezne PS5-re is. Eddig ugye Xbox volt megerősítve és a PS nem. Volt ahol tényként írták le, hogy PS5-re is. Majd kiderül mi az igazság.
-
Peace
nagyúr
PC-n Warzone gusztustalan ilyen szempontból (is)! LE is töröltük már jó régen. R6 Siege-ben viszont meglepően jó a helyzet. Ott is felbukkant néha kamu gyanús ember, de report-olva lett aztán annyi. Mondjuk ezen kívül nem is igen tolunk mást. Extraction meg B4B fut, ott nem kell ilyenekkel foglalkozni.
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
"A legnagyobb csomagban gyárilag is enged 4 profilt, egyidejűleg 4 eszközön való stream-et." Igen, egy háztartáson belül. Ezen dolgoznak most egyelőre csak teszt jelleggel, hogy teljesen tiltsák a háztartáson kívüli megosztást. És akkor bizony jó sokan hoppon maradnak, akiknek eddig olcsó volt a 4K csomi.
-
Peace
nagyúr
Én hosszas tanakodás után csak befizettem magunkat HBO-ra. Ameddig nem emelkedik az ára, addig szerintem maradunk is. Úgyis épp Jóbarátokat nézetek párommal, jól jött. Netflix 4490+HBO Max 1590 Ft még belefér. Nem tudom akarok-e ehhez még előfizetést hozzácsapni.
PS Plus-t sem tudom minek fizetem, de mondjuk az éves szinten vicc összeg, mert mindig 30% leárazásban veszem. GamePass-on is elgondolkodok néha, hogy megéri-e azért, hogy talán 2-3 hetente 1-2 alkalommal össze tudjunk ülni 2-3-an lövöldözni 1-2 órácskát Extraction-el vagy B4B-al......nehéz kérdések ezek.
-
Peace
nagyúr
válasz
ricshard444 #105096 üzenetére
Köszi! Az érdekelne, hogy mennyire tűnik stabilnak az FPS vagy van-e bármi más, ami miatt inkább PC-re vegyem majd meg egy nagyobb akcióban.
-
Peace
nagyúr
válasz
ricshard444 #105093 üzenetére
Okés, azért köszi. Ha végeztem a felgyülemlett 4-5-6 játékommal és épp ubiszezon (nem Ubi !!!
) lesz, akkor lehet meglesek egy használt lemezest belőle.
-
Peace
nagyúr
válasz
ricshard444 #105082 üzenetére
Sima offline single-ben nézted?
-
Peace
nagyúr
Tiny Tina's Wonderlands pörög valakinél? Mennyire stabil az a 60 FPS?
-
Peace
nagyúr
Azon agyaltam, hogy így most a Forbidden West és Elden Ring után nem igazán maradt PS-es cím az évre, amit megvennék vagy lázba hozna. Lesz valami érdemleges tavasszal vagy nyáron? Esetleg egy GoW Ragnarök év végén, de abban én nem hiszek. Esélyesebb a 2023. Talán egy GhostWire: Tokyo majd nagyon leárazva valamikor......
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
Farkassacred #104712 üzenetére
Ez tény. Csak úgy reklámozták, hogy minden PS5 fícsörrel kompatibilis lesz. De javítsatok ki, ha rosszul emlékszem. Volt is valami botrány, hogy menet közben eltűnt a tv hivatalos oldaláról pár tulajdonság, ami eleinte még fel volt tüntetve, hogy későbbi FW frissítéssel megkapja majd.......
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Xbox series kontrollerek!
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest