- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #53154 üzenetére
Wireless stúdió felhallgató, ami jó PC-hez és PS5-höz?
-
Peace
nagyúr
válasz
Lackooo84 #53141 üzenetére
Azért mondom, hogy mindenkinek más élményt nyújt. Sajnos nálam annyira nem vált be a pántja. Viszont ahhoz túl smucig vagyok, hogy buktával eladjam és ráfizetéssel nézzek valami mást. Ami lehet szintén megint kényelmetlen lesz.
De van, hogy megmozgatom, 4-5 mm-el arrébb helyezem a középső pontját és akkor megint jó egy pár órát.
-
Peace
nagyúr
válasz
ProEvoFan #53132 üzenetére
Felrobbanna az agyad!!!
Nekem adja az A20 hangja, mert előtte 1,5 évig Sony GOLD volt és ahhoz képest hatalmas előrelépés. De a fejpántja nagyon gáz. Pont a fejed búbját kezdi el nyomni az a gumi szörnyűség. Egy kedves barátom lepte meg Magát 1 hónapja egy A50-essel. Nem tudom hogy szólhat, de Ő nagyon élvezi.
De azt is sokan leszólták már, hogy annyi pénzért lehet sokkal jobb hangzásúakat is venni. Úgyhogy azért mondom, hogy mindenkinek a személyes preferenciája dönti el. Én a kényelem része miatt nem feltétlenül ajánlom az A20-ast. De lehet csak nekem van ilyen elfuserált koponyám...
-
Peace
nagyúr
válasz
Csigavair #53086 üzenetére
Megéri egy kicsit még gyűjteni ahhoz a 40k-hoz szerintem. Astro A20-nak teljesen rendben van a hangja (Sony GOLD-hoz képest óriási előrelépés), de nem tudnám jó szívvel ajánlani, mert 2-3-4 óra elteltével nekem már nagyon nyomja a fejem búbját. Ha jelenleg szeretnék vásárolni, akkor én tuti [link] ezt próbálnám be. Nagyon sokan dicsérik. De ugye mindenkinek más a kényelmes és mást jelent a jó hangzás. Viszont 55-60k-s árkategóriában már fogsz normális wireless headset-et találni.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Már hiányoltalak.
Nem futott FPS counter természetesen. 1080p, maximum grafika, RTX ON, DLSS Quality. A játék elején (zárt térben) nagyon szép folyamatos volt, a városban autókázva már zavaró belassulások voltak és tűzharc közben konkrétan diavetítés szintű beszaggatás. Az nagyjából megfelel a leírt frame per sec-nek.
Kikapcsoltam RTX-et, feltoltam 1440p-re és gyönyörűen folyamatosan futott végig, soha többet nem volt problémám a sebességgel. A hozzászólás lényege az volt, hogy voltak reményeim a játék futásával kapcsolatban, de nagyon hamar szertefoszlottak.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
cyberkind #52935 üzenetére
Esélytelen, hogy idén jöjjön bármi hasonló. De mivel az emberek 99%-a már rég elfelejtette a játékot, így fölös is erőlködniük. A prevgen konzolosoknak még talán megpróbálják kikupálni a játékot, aztán majd kiderül.....bár amilyen videókat láttam a PS4-es verzióból basszus....abból valami játszhatót összehozni!
-
Peace
nagyúr
válasz
cyberkind #52921 üzenetére
Én végigvittem megjelenéskor PC-n és nagyon élveztem. De a technikai kivitelezés az sokszor siralmas és azért fájt, hogy nem azt kaptam, amit beharangoztak. "Next-generation of roleplay gaming...." Talán valami ilyesmit mondott a néni az egyik utolsó trailer végén. Ehhez sajnos nem sok köze volt.
-
Peace
nagyúr
válasz
BusinessGuy #52909 üzenetére
Én nagyon élveztem a MW és a CW kampányt is!
Warzone meg ritka jó móka heti 1-2 alkalommal. Tökéletes alkalom kicsit szocializálódni a cimborákkal és pattintani pár sört.
-
Peace
nagyúr
válasz
-=Jam=- #51960 üzenetére
Ahha.....hát én vettem 5.0-s BT kütyüt, mert a hivatalos Sony dongle ugye nem vitte. De így inkább nem idegesítem magam, hogy teljesen megbízhatatlan. Napokig hibátlan, aztán meghülyül. Segédprogrammal megint jó egy napig majd ugyanazzal a programmal másnapra már megint nem érzékeli a gomblenyomásokat. Marad a PS4 controller, amíg nem lesz erre valami hasonlóan 100%-ig megbízható megoldás.
-
Peace
nagyúr
válasz
-=Jam=- #51955 üzenetére
Én elengedtem. Napokig gyönyörűen toltam Steam-en a Nioh-t DS4Windows nélkül. Aztán meghülyült és nem reagált, driftelt. Gyorsan leteszteltem két helyen is, hogy baja van-e a controllernek. Mindkét progi szerint tökéletes. Akkor 1 napig toltam DS4Windows-al a játékot, nem volt baj. Tegnap indítanám és egyből rohan a karakter, forog és nem hajlandó támadni.
Tettem is el szekrénybe és előkerült a jó öreg megbízható DS4 a Sony dongle-val.
Kábellel vagy BT adapterrel tolod?
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Írtam, hogy DS4Windows-al használva már nem volt gond a Steam-es Nioh-val. Visszavonom. Tegnap leültem ugyanúgy DS4Windows-t futtatva és már kapásból indulás után nem reagált, futott a karakter. Úgyhogy szerintem egyelőre el kell engedni a PC-s használatot, mert ez így vicc. Kell sajnos egy hivatalos Sony dongle hozzá és rendes Win driver támogatás.
DualSense controllerről beszélek természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
Gaben92 #51650 üzenetére
Én is rühelltem a stílust, de elhatároztam, hogy márpedig felülkerekedek a félelmeimen és nekiesek a Nioh-nak. Az hatalmas segítség, hogy a szívem csücske a szamurájos téma, úgyhogy ez nagyot dob a hangulaton. Volt bénázás és mérgelődés rendesen, de már a harmadik területen vagyok és iszonyatosan bejön a trancsír! Vannak fejfogós jelenetek, hogy már megint hogy haltam meg, de sóhajtok egy nagyot és folytatom. Már piszkosul várom a második részt az ütősebb grafikával és csiszoltabb játékmenettel!!!!!
-
Peace
nagyúr
válasz
Zsmester89 #51638 üzenetére
Jól fel lett cuppantva az a gép a falra!
-
Peace
nagyúr
válasz
syler123 #51632 üzenetére
"Végigviszem ezt a szemetet mostmár azért is." Úgy a legjobb, idegből tolni valamit, amit gyűlölsz.
Én megjelenéskor kipróbáltam, de fél óra után kiléptem, hogy ez egy szemét.
Tavaly októberben elővettem az új videókártya tesztelésére és teljesen rácsúsztam. Beszippantott a hangulat és a játékmenet, ki is pörgettem mindkét DLC-vel együtt. Megosztó játék és elég annyi, hogy rossz passzban áll neki az ember, aztán máris megy a levesbe.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Tökéletes a controller a webes és a DS4Windows tesztere szerint is. Kábellel és BT-vel is. Akkor marad a Steam vagy én nem vágom......
-
Peace
nagyúr
válasz
Kendek #51482 üzenetére
Én is megnézem ma, ha hazaértem. Meg a DS4Windows-al is meglesem, elvileg abban is van teszter. De nem túl megnyugtató, amit tegnap leművelt Nioh-ban. Igazából egyik verzió sem jó. Se az, ha a controller szart be máris, sem az, ha az 1 hetes BT 5.0-as adapter **arakszik.....
-
Peace
nagyúr
válasz
MerLinh #51374 üzenetére
Átváltottam DS4-re, tökéletesen működött. De a PS5 controllerrel is csapattam most már napok óta a Nioh-t minden gond nélkül. Direkt csináltam egy gépújraindítást meg BT ki-be kapcsolást. Egy darabig úgy tűnt, hogy minden rendben, aztán egyszer csak megint elkezdett futni a karakter és nem tudtam támadni.
-
Peace
nagyúr
Írtam ugye, hogy a BT 5.0-s adapterrel szépen muzsikált a DualSense Steam-en. Néha D-pad gombot nem akarta érzékelni, kétszer kellett megnyomni. Mondom, ennyi belefér. Játszottam így 2-3 napig Nioh-val és minden szépen működött. Tegnap viszont meghülyült. Volt végtelen pörgés, driftelés, elkezdett magától sétálni és volt olyan, hogy nem érzékelte egyik támadás gombot sem. Haltam is emiatt kétszer.
Majd erőt veszek magamon és bekapcsolom a PS-t, hogy leteszteljem ott is. Kérdés, hogy controller haldoklik vagy csak a BT adapter. Vagy a Steam fos...
-
Peace
nagyúr
válasz
ricshard444 #50644 üzenetére
Teljesen érthető. Én is akkor vettem PS4 Pro-t ,amikor már megcsömörlöttem a PC-s játékoktól. TLoU volt a legelső játék és leesett az állam! Egyből visszatért a játékok iránti rajongásom és a mai napig töretlen!
-
Peace
nagyúr
Jó kis charging station nekem is jól jönne már...egyszer csak teljesül a KV-s rendelésem.
-
Peace
nagyúr
DualSense nem ilyen 26k volt? Most nézem, 21.270 HUF.
-
Peace
nagyúr
PC-n sem izgatott a dolog, mert a kis GTX 1060-as még a 60-al is hadilábon állt azért 1080p-ben.
De mióta megvan az új kártya, csak átálltam már az 1440p@120-ra, hadd szóljon!
Na és PS5-re jön valami játék?
Szegény már nagyon régóta nem volt bekapcsolva. Kena valóban el lett tolva Q4-re vagy ez csak pletyka? Mondjuk hivatalos infót nem látok sehol...
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
Samsung Q70R 4K@60-at támogat maximum, így a PS5-ös Cold War nem is engedte bekapcsolni a 120-as módot, szürke volt az opció. PC-n játszok 1440p@120-ban, mert azt támogatja. De egyik PS5-ös játék sem fogja engedni bekapcsolni a 120-as módot. Ahogyan Deck-nek sem a 2018-as QLED-je, ha még az van meg Neki....Q7FN talán, ha jól emlékszem.
-
Peace
nagyúr
40W-os Huawei gyorstöltőtől nem lesz baja a PS5 controllernek, ugye?
-
Peace
nagyúr
Megérkezett a kis kínai 5.0-s BT adapterem, úgyhogy mindenki drukkoljon!!! Remélem szépen fog menni végre az új controller a PC-vel!
-
Peace
nagyúr
Annyit volt említve itt a feltupírozott megjelenés kapcsán, hogy teljesen lázba jöttem. Próbáltam megjelenéskor PC-n billentyűzettel és egérrel, de irányíthatatlan volt, kamera is pörgött. Most azért egész más, hogy tudom irányítani controllerrel és a grafika is egészen pofás magas felbontásban. Bénáztam sokat, de már pár óra leforgása alatt rengeteget fejlődtem. Megnéztem két beginners guide videót, de nem kellett volna, mert a másodikban már mutattak elrettentő dolgokat és kicsit megijedtem.
Az első boss nem ment le este, meghaltam 10-11 alkalommal, de utána youtube segítségével rájöttem, hogy mit ba**tam el. Egyébként nevetségesen egyszerű, csak felfokozott adrenalinpumpa állapotban nem is gondoltam rá.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Akkor marad a PC-s, mert elég pofás az első rész 1440p-ben is. Iszonyat béna vagyok, de a hangulata az nagyon állat!!! Meglátjuk meddig jutok.....eddig sajnos minden soulslike játékba beletört a bicskám az elején.....DS3, Sekiro, Surge, BB, volt valami lovagos nagy pajzsos játék is, aminek bejött a hangulata, de agyfa**t kaptam tőle.....
-
Peace
nagyúr
Nioh szakértők! Bújom a netet, hogy mi a különbség, de nagyon nem jöttem rá. Mivel járok jobban? PC-n a Nioh 1-2 Complete Edition? Vagy ez a PS5-ös Remastered pack? A Remastered az ütősebb, mint a PC-s Complete Edition?
-
Peace
nagyúr
válasz
allnickused #49014 üzenetére
Görgess.
Én is két hetente egyszer találok itt számomra érdekes infót, de én csak a játékok miatt jövök ide. Hogy hátha valaki belinkel olyan cikket vagy videót, amire magamtól még nem bukkantam rá aznap.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
Kovacsgabor2 #48555 üzenetére
Értem. Én 79-ért adtam el 3 játékkal, de nem agyaltam sokat rajta. Teljesen elégedett voltam ezzel az árral így garancia meg minden nélkül...
-
Peace
nagyúr
válasz
Kovacsgabor2 #48545 üzenetére
Vagy vegyél egy használt Pro-t.
-
Peace
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #47920 üzenetére
Ne is lássad.
-
Peace
nagyúr
válasz
FollowTheORI #47880 üzenetére
Ha bejön, ha nem jön be, a grafikát nem lehet vitatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Xbox series kontrollerek!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest