Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Lenry #278434 üzenetére
Pc-ről migráltam én is. Használtpiacról rendelek, ha nem macerás. Ps-store ban nézelődhetsz, böngészőből szoktam vásárolni pc-ről. Most van 80% os karácsoni akció, de mondjuk nem szoktam 2000-nél többet adni, szóval most (számomra)elég gyönge, a dying light-on agyalok. Az extra előfizetésnek utánanézhetsz , a store-ban lehet böngészni milyen játékok vannak benne, vagy neten is találni listát az extra játékkínálatáról. A premiumban úgy vettem észre elhanyagolható kínálattal bővül az extra. Klaszikusok, ami PS3 remasterek gyakran, vagy csak cloud gamingben elérhető. Viszont benne van a Last Of US 1.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
MODERÁTOR
válasz Lenry #278434 üzenetére
A Plus előfizetésnek több szintje van, vagyis nem mindegy mire fizetsz elő. Az Extra és Premium katalógus játéklistáját itt találod. De amúgy ha nem szeretnél online multizni, akkor a Store-ban folyamatosan van leárazás, a régebbi címeket egész olcsón meg lehet venni. Ami érdekel azt célszerű figyelni a psprices.com oldalon, regisztrálás után fel is lehet iratkozni értesítésre.
A HFW jó játék, de ha nem játszottál az előzménnyel, akkor javaslom, hogy inkább azzal kezdj. Ez érvényes a többi exkluzívra is, tehát pl. az Uncharted és főleg a TLoU esetén sem a végéről jó elkezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- GTA V
- Crypto Trade
- Delta Force (2024)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest