Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz syler123 #275081 üzenetére
Szerintem sokan nem akarnak (még) PS5-re váltani, mert egy csomó "next-gen" játék még mindig megjelenik PS4-re és ez elveszi a motivációt. Én is ilyen vagyok, ha jó nekem a Horizon Zero Dawn-ból a checkerboard 4K / 30 fps és ilyen lesz az új rész is (csak egy kiragadott példa), akkor nehéz motiválni arra, hogy PS4 Pro-ról sürgősen váltsak PS5-re.
A konzoltulajok többsége olyan, mint én, hogy hetente 3-4-5 órányi játékidőt tudnak felszabadítani, néha kicsit többet, néha kicsit kevesebbet és ha van jobb helye annak a ~200 ezernek (neppertől inkább ~280 ezernek), amiből bele lehet ugorni egy PS5-be, akkor inkább még vár. Főleg mikor 10-ből 8 játékról nem kell lemondani, mert jön a régi konzolra is.
Hozzáteszem ha nem lenne chiphiány, akkor mostanság lehetett volna black friday akcióban 130k körül behúzni, vagy már fent lennének a használt példányok 100-110k körül aprón. Azért ez nagyon más motivációs tényező lenne, mint azok az árak, amiket látunk jelenleg. -
S e t h
nagyúr
válasz syler123 #275081 üzenetére
Ha egy apa most akarta volna meglepnie a gyermekét karácsonyra és szembesült az aktuális helyzettel, akkor még mindig nem tiszta számomra, hogy az év másik 364 napján miért kellett volna tisztában lennie mi a helyzet a konzolok elérhetőségével.
Felhívtam a szalont, hogy rendelnék kocsit.
Azt mondták minimum 10 hónap mire legyártják.
Ergo én nem is akartam kocsit venni, mert nem akartam eléggé....This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest