Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• saelin

veterán

válasz S e t h #253919 üzenetére

Nem vagyok tőle ideges, csak nálam nem ez a szint az alap és értetlenül állok az eladások előtt. Az összes játékukat amit próbáltam közép kategória. Újítottak az Origins-el, Odyssey-ben is próbálkoztak újjal, de már megint az láttam, hogy kényelmesen hátradőltek és elégedettek magukkal a Valhalla-val kapcsolatban. Közben csináltak egy tartalmas dlc-t... Mondom, ha tetszik valakinek akkor egészségére. Nem fogom piszkálni miatta vagy bármi ilyen, csak nálam ez kevés, és most jutottam odáig hogy elég volt, ezt már akciósan sem szabad megvennem.

Én is játszok játékokkal, ami miatt hülyének néznek (2D-s indie címek főként) és mégsem fogom kevesebb élvezettel tolni őket attól, hogy a közeli barátaimnak nem tetszik. A saját véleményem írtam le az Ubisoft termékeiről más AAA játékokhoz hasonlítva - fejben, mert ha az ember leír címeket, akkor jön a "haters gonna hate" hullám, amitől elkezd égni a topic. El kell siklani a véleményem felett ha nem tetszik, mert ezen már változtatni csak az Ubisoft tud.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák